Παραδοσιακές γεύσεις της Νήσου των Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να γευθούν όσοι μετακινήθηκαν από και προς αυτή σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Εν πλω».
Οι… τυχεροί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα εξαιρετικά προϊόντα που δοκίμασαν ενώ εκφράστηκαν με τα πιο θερμά λόγια για τον προορισμό και τις όμορφες εμπειρίες που αποκόμισαν από την επίσκεψή τους.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλίατης Τοπικής Κοινότητας Νήσου Ιωαννίνων, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνωνκαι των ΙΕΚ Δέλτα 360 Ιωαννίνων, με σκοπό να αναδειχθεί η μοναδική γαστρονομία της Νήσου της λίμνης Παμβώτιδας. Τις τελευταίες ημέρες η κίνηση από και προς τη Νήσο είναι αυξημένη τόσο από επισκέπτες όσο και από ντόπιους, ενώ οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχει η συγκεκριμένη εκδήλωση γευσιγνωσίας και προώθησης των εκλεκτών τοπικών προϊόντων.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους Chefs κ.Αδάμο Δότσιο και κ.Δημήτρη Δερέκα καθώς και τους βοηθούς τουςγια τις gourmet παρουσιάσεις.Επίσης την αρχαιολόγο-ιστορικό καΚατερίνα Ιωαννίδου για την ενημέρωση των επισκεπτών.