Παπαδοπουλος Super Markets
Μέτρα πρόληψης και προστασίας από κουνούπια για τους πολίτες της Πρέβεζας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 10:28

Περισσότερα...Το Τμήμα Περιβ/κής Υγιεινής & Υγειον. Ελέγχου της Π.Ε. Πρέβεζας, στο πλαίσιο των καθηκόντων του και σε εφαρμογή σχετικών οδηγιών του ΚΕΕΛΠΝΟ και εγκυκλίων του Υπουργείου Υγείας , καλεί τους πολίτες να λάβουν γνώση των παρακάτω μέτρων πρόληψης και προστασίας:

 
Διάλεξη για τη Νόσο Αλτσχάιμερ στην Αίθουσα του Μεγάρου της Ε.Η.Μ. Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 11:02

Περισσότερα...Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών και η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε διάλεξη με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Λυκέτσο, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των Η.Π.Α., με θέμα: Άνοια-Αλτσχάιμερ: Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τη διανοητική μας υγεία ενώ μεγαλώνουμε.

 
Έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου Πρέβεζας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 12:16

Περισσότερα...Σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας, η οποία εντάσσεται στο Ε.Π ΄Ηπειρος κωδ.8 ,Αξονας προτεραιότητας 5 “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ”,ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της καταπολέμησης

 
Πρωτοποριακή εμφύτευση βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 12:47

Περισσότερα...Με επιτυχία στέφθηκαν χτες οι πρώτες 2 εμφυτεύσεις στην Βορειοδυτική Ελλάδα, του πρωτοποριακού βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια Micra® (Medtronic, Inc.) από την ομάδα του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

 
Εκστρατεία κατά της Κατάθλιψης από το ΚΕΠ Υγείας Ηγουμενίτσας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 14:52

Περισσότερα...Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνει ενημερωτική ομιλία για την κατάθλιψη σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας - ΚΥ - ΓΝ Φιλιατών την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ώρα 10:00 π.μ., στο χώρο του ΚΑΠΗ Συβότων.

 
Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας για τους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 14:12

Περισσότερα...Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας υλοποιεί πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας ΔΩΡΕΑΝ για τους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 26
feed-image .