Παπαδοπουλος Super Markets
Συμβουλές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 10:57

Περισσότερα...Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους. Ταυτόχρονα με τις υψηλές θερμοκρασίες όμως μπορούν να παρουσιαστούν ορισμένες δερματοπάθειες όπως:

 
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 09:26

Περισσότερα...Η εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας εργαζομένων του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Ιατρό εργασίας του Δήμου οργανώνουν αιμοδοσία την Δευτέρα 18 Ιουνίου στην ισόγεια αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου

 
Ημερίδα με θέμα την «Οστεοαρθρίτιδα» Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2018 09:55

Περισσότερα...Με επιτυχία στέφτηκε και η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα του ΚΕΠ Υγείας  σε συνεργασία αυτή τη φορά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τίτλο «Οστεοαρθρίτιδα».

 
Δεύτερη Ημερίδα για τα Ηπατικά Νοσήματα στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 10:51

Περισσότερα...Το Σάββατο 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, η δεύτερη ενδιαφέρουσα ημερίδα για τα Ηπατικά Νοσήματα, απευθυνόμενη στο ευρύτερο ιατρικό κοινό της Ηπείρου και ιδιαίτερα σε παθολόγους, γαστρεντερολόγους και γενικούς γιατρούς.

 
Δήμος Ιωαννιτών:Ημέρα κατά του καπνίσματος Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2018 16:20

Περισσότερα...Ο Δήμος Ιωαννιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και τους γιαννιώτες ή επισκέπτες της πόλης μας οι οποίοι βοηθούν στην τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

 
Δίνουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή! Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 16:13

Περισσότερα...Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερη προσφορά, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 41
feed-image .