Παπαδοπουλος Super Markets
Σύλλογος Πολυτέκνων Ιωαννίνων: Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 11:16

Περισσότερα...Πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων, που είναι υγιείς, καλούνται να αιμοδοτήσουν στις 9 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, από τις 5 το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Χορηγός της αιμοδοσίας είναι ο Πτηνοτροφικός Συναιτερισμός ΠΙΝΔΟΣ με τα υπέροχα προϊόντα,

 
5ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 13:53

Περισσότερα...Η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία στις 4-6 Μαΐου διοργανώνει στα Ιωάννινα (Ξενοδοχείο du Lac) το 5ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας. Πρόκειται για τη συνέχεια των προηγούμενων «Σχολείων» που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Καβάλα).

 
Εαρινή συνάντηση Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 11:05

Περισσότερα...Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π) διοργανώνει το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο «Du Lac», την καθιερωμένη Εαρινή της Συνάντηση.

Διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις θα καλύψουν

 
«Φροντίζουμε για την Υγεία των παιδιών μας» από το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 12:36

Περισσότερα...Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ», ημερίδα με τίτλο «Φροντίζουμε για την Υγεία των παιδιών μας», με ομιλητές τους:

 
Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την αιμοδοσία στα Παλαιά Σφαγεία Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 11:10

Περισσότερα...Η 8η Μαΐου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Παγκόσμια Οργάνωση Θαλασσαιμίας ως Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας). Έχει ως στόχο την αφύπνιση και ενθάρρυνση των επιστημόνων σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με

 
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Ιατρικές παθήσεις – Πρόληψη" στο Πνευματικό Κέντρο Ανατολής Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:09

Περισσότερα...Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων  Θωμάς Κ. Μπέγκας και ο Πρόεδρος της  Δ. Κ. Ανατολής  Γεώργιος Παπαστεργίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: "Ιατρικές παθήσεις – Πρόληψη" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ανατολής (Κερασούντος 13 ), ώρα 11 π.μ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 36
feed-image .