Παπαδοπουλος Super Markets
Στους Γεωργουτσάτες το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 09:54

Περισσότερα...Με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Δημάρχου Δρόπολης Β. Ηπείρου κ. Αχιλλέα Ντέτσικα και με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ.κ. Δημητρίου, το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης φιλοξενήθηκε

 
Επιστημονική εκδήλωση για την ψυχική υγεία Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 15:35

Περισσότερα...Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας το Οικοτροφείο Στέγη Αυτιστικών Ατόμων "Ελένη Γύρα" της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ( Ε.Ε.Π.Α.Α.)   σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας, διοργανώνουν Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο:

 
Ημερίδα: «Η Ψυχιατρική Περίθαλψη στην περιοχή μας: Αποτίμηση, Δυνατότητες και Προοπτικές» Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 14:08

Περισσότερα...Η Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Η Ψυχιατρική Περίθαλψη στην περιοχή μας: Αποτίμηση,

 
Στήριξη της ΟΕΝΓΕ στα αιτήματα της ΕΙΝΗ Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 16:02

Περισσότερα...Η ΟΕΝΓΕ υιοθετεί την καταγγελία που δημοσιοποίησε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου και στηρίζει τα αιτήματα των συναδέλφων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Αναλυτικά αναφέρει:

 
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας από το Π.Γ.Ν.Ι. Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 10:41

Περισσότερα...Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας» το 1996, από τη Διεθνή Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της πάθησης και της γρήγορης πρόσβασης στη θεραπεία.

 
Δήμος Κόνιτσας: Διενέργεια δωρεάν προληπτικού ελέγχου καρκίνου του μαστού Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 13:55

Περισσότερα...Προληπτικός έλεγχος μαστού διεξήχθη δωρεάν σε 127 γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας από την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ιάση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) μετά από πρόσκληση της από το Δήμο Κόνιτσας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 41
feed-image .