Στην "εντατική" η υγεία στα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 09:26

Περισσότερα...Στην  "εντατική" βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η δημόσια υγεία με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Οι οικονομικοί προϋπολογισμοί των νοσοκομείων σταδιακά μειώνονται με αποτέλεσμα να υπάρχει απλήρωτη

 
Ενημέρωση των Μετσοβιτών για την πρόληψη ιατρικών παθήσεων Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 14:32


Περισσότερα... Στα λόγια του καθηγητή Δημητρίου Μπούμπα «αυτή η εκδήλωση ξεπερνά αντίστοιχες που πραγματοποιούνται στην Αμερική» συμπυκνώνεται η ξεχωριστή επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών

 
Βελονισμός – Μια εναλλακτική θεραπευτική λύση Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 22:53

Περισσότερα...Το αρχαιότερο σύγγραμμα κινέζικης ιατρικής είναι το λεγόμενο "Βιβλίο του κίτρινου αυτοκράτορα". Στηρίζεται σε διαλόγους του αυτοκράτορα με τους προσωπικούς του ιατρούς (2600 π.Χ.).

 
Συμβουλές για προστασία από την ζέστη από το ΙΝΚΑ Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2016 19:06

Περισσότερα...Η περίοδος της ζέστης δυστυχώς δεν κρατά όσο και οι ημέρες των διακοπών μας, οπότε έχουμε την εναλλακτική λύση της δροσιστικής βουτιάς στα καθαρά νερά. Γι’ αυτό προστατευτείτε από αυτήν καθόλη την διάρκειά της.

 
«Lifting με νήματα» … και τι σχέση έχει με τον βελονισμό Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 00:09

Περισσότερα...Το «lifting με νήματα» εφαρμόζεται για αναζωογόνηση, σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος, όχι μόνο του προσώπου.

 
Το Μεταβολικό Σύνδρομο μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακό νόσημα Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 09:46

Περισσότερα...Το μεταβολικό σύνδρομο είναι μια ομάδα πέντε βασικών παραγόντων κινδύνου (υπέρταση, αυξημένη «κακή» χοληστερίνη, μειωμένη «καλή» χοληστερίνη, σακχαρώδης διαβήτης και παχυσαρκία)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 9
feed-image .