Παπαδοπουλος Super Markets
«Η τέχνη μιλά για τη Μητέρα»:Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 15:00

Περισσότερα...Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας (13/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), πραγματοποιεί την Κυριακή 13  Μαΐου (ώρα 11:00), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, «Η Τέχνη μιλά για τη Μητέρα», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Παιδιά, ηλικίας 9 έως 12 ετών, θα γνωρίσουν μερικά σπουδαία έργα τέχνης με θέμα τη σχέση μητέρας και παιδιού. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήρι γλυπτικής με τη συνεργασία της κεραμίστριας Δήμητρας Σταύρου (εργαστήρι κεραμικής «Πλίνθοι και κέραμοι») καθώς και των εθελοντριών Βάσω Πασιά και Αθηνά Πάνη.

 
Έκθεση Μοντελισμού από την Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων στα Παλαιά Σφαγεία Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:58

Περισσότερα...Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων διοργανώνει ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ από τις 4 Μαΐου έως και τις 6 Μαΐου 2018 στον εκθεσιακό χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου "Δημήτρης Χατζής" (Παλαιά Σφαγεία), στην Οδό Μακαρίου, τον οποίο ευγενικά παραχωρεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.Η έκθεση θα περιλαμβάνει στατικά και

 
«Του νερού κυλίσματα …του χορού γυρίσματα» από την Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 12:35

Περισσότερα...Η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων σας προσκαλεί τη Τετάρτη 9 Μαΐου 2018,στις 20:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών στην εκδήλωση με τίτλο: «Του νερού κυλίσματα …του χορού γυρίσματα», η οποία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

 
Έκθεση Φωτογραφίας:«Χάρμαινα, τα βυρσοδεψεία της Άμφισσας» του Άρη Πιπελιά Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 14:20

Περισσότερα...Τη φωτογραφική έκθεση «Χάρμαινα, τα βυρσοδεψεία της Άμφισσας» παρουσιάζει ο Άρης Πιπέλιας από τις 9 έως 19 Μαΐου 2018, στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής». Ώρες λειτουργίας: 11 έως 2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

 
«Της Άνοιξης λουλούδια Της Πασχαλιάς τραγούδια»,από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:55

Περισσότερα...«Της Άνοιξης λουλούδια, της Πασχαλιάς τραγούδια» από περιοχές της Ηπείρου και της Ελλάδας θα χορέψουν και θα ερμηνεύσουν, πάνω στον Παραδομένο Τρόπο και Ύφος, οι 250 περίπου χορευτές και χορεύτριες του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, στην 20η συνεχόμενη θεματική Ετήσια Μουσικοχορευτική τους παραγωγή.

 
Βραδιές μουσικής με τη Φιλαρμονική Δήμου Ιωαννιτών Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 10:56

Περισσότερα...Μουσικές βραδιές στο κοινό και στους επισκέπτες της πόλης μας θα παρουσιάσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.

Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και φέτος θα ταξιδέψει σε

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 522
feed-image .