Παπαδοπουλος Super Markets
Η γιορτινή μαγεία συνεχίζεται στην Πρέβεζα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 15:14

Περισσότερα...Τραγούδια γιορτινά  και αγαπημένα από όλο τον κόσμο, τραγούδια που μιλούν για τα Χριστούγεννα αλλά και για  την “μαγεία”  της αγάπης που κάνει την ζωή να μοιάζει με γιορτή ερμήνευσαν σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

 
Γιορτινό μουσικό ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα. Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 10:58

Περισσότερα...Δύο εξαιρετικοί μουσικοί  ο Δημήτρης Παπαγγελίδης(κλασσική κιθάρα) και η Μαριλίζα Παπαδούρη-Παπαγγελίδη (βιολοντσέλο) θα  μας ταξιδέψουν  στον αστερισμό  των πιο  όμορφων  και αγαπημένων  μελωδιών που   “αποτυπώνουν” τα Χριστούγεννα όλου του κόσμου.

 
Ευχές και κάλαντα στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 13:59

Περισσότερα...Το Στρατηγείο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας επισκέφθηκαν και έψαλλαν τα κάλαντα προσωπικό των Μονάδων της Ταξιαρχίας, παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου Πωγωνιανής και η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου. Επίσης τις ευχές

 
Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 11:03

Περισσότερα...Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε, κατά την Πανηγυρική Συνεδρία της, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, το Αργυρό Μετάλλιο της Τάξης των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και την Πρόεδρό του, κυρία Σοφία Στάϊκου.

 
Κάλαντα κι ευχές στο Δημαρχείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 14:12

Περισσότερα...Τα κάλαντα των Χριστουγέννων κι άλλα γιορτινά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Δημαρχείο η μπάντα της 8ης Μεραρχίας, η Αδελφότητα Ποντίων, το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική του Δήμου, το Χορευτικό Δήμου και η  Χορωδία Πλατάνου.

 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για την Κιβωτό του Κόσμου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 13:55

Περισσότερα...Ο πατέρας Αντώνιος και τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουν ετοιμάσει με πολλή αγάπη για όλους εσάς!!!

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 617
feed-image .