Παπαδοπουλος Super Markets
Δήμος Ηγουμενίτσας:Δράσεις Let’sDoItGreece 2018 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:39

Περισσότερα...Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή Συλλόγων, φορέων και Εθελοντών του Δήμου Ηγουμενίτσας τόσο την Κυριακή 29 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας του Let’sDoItGreece,όσο και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και σύλλογοι με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, συντόνισαν τις δράσεις τους ώστε να φροντίσουν και να ομορφύνουν χώρους και περιοχές του Δήμου .

 
Ακόμη πιο κοντά η απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με τη Γερμανία Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:06

Περισσότερα...Τα θεμέλια για την επίτευξη ενός ακόμη φιλόδοξου στόχου, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς στρατηγικής που υλοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών, μπήκαν κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού στη Γερμανία (3-7 Μαΐου), με αφορμή το «5ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης».

Όπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας,

 
Ανακοίνωση για το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Νικολάου Πωγωνιανής Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 15:32

Περισσότερα..."Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φοιτησάντων στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ όπως κάθε χρόνο καλεί τα μέλη του και τους φίλους του στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  που διοργανώνει η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ στις 20 ΜΑΪΟΥ 2018 ημέρα Κυριακή. Μετά τον Εκκλησιασμό στο προαύλιο της Εκκλησίας θα ακολουθήσει το μεσημέρι συνεστίαση με παραδοσιακά ντόπια εδέσματα καθώς και χορός με τοπικά όργανα.

 
Ιωάννινα:Ανθοκομική έκθεση στο Πάρκο Λιθαρίτσια Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 12:24

Περισσότερα...Ανθοκομική έκθεση στο πάρκο Λιθαρίτσια διοργανώνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου, ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Κεντρικό σύνθημα της έκθεσης είναι «αλλάξτε διάθεση, γεμίστε την πόλη λουλούδια».

 
To 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 16:19

Περισσότερα...Στα Ιωάννινα θα διεξαχθεί  (Παρασκευή  11 Μαΐου-  Κυριακή 13 Μαΐου 2018) το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τομέας Φιλοσοφίας – Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών) και την ΕΗΜ – ΙΜΙΑΧ. Θέμα του Συνεδρίου: «Η Ελληνική Φιλοσοφία από τον 15ο αιώνα μέχρι σήμερα».

 
Aνακοίνωση του Κέντρου Νέων Ηπείρου:2nd Ioannina Global Bubble Parade 2018 Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 15:08

Περισσότερα..."Το Κέντρο Νέων Ηπείρου προσκαλεί  όλη την Κοινωνία της  Ηπείρου στην εκδήλωση << 2nd Ioannina Global Bubble Parade 2018 >> που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 27 Μαίου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων ( απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου ).

To << Global Bubble Parade>> είναι ένα διεθνές κίνημα που προωθεί την χαρά και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία πιο κοντά.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 522
feed-image .