Παπαδοπουλος Super Markets
Ανοικτή πρόσκληση Περιφερειάρχη για την αυριανή εκδήλωση για τη φέτα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 16:23

Περισσότερα...Ανοικτή πρόσκληση προς τους κτηνοτρόφους, αλλά και προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην  ημερίδα για τη φέτα που διοργανώνεται αύριο Σάββατο  στα Ιωάννινα (ξενοδοχείο Du lac, ώρα 10.30 π.μ.) με τη συνεργασία του «Ομίλου Φίλων Φέτας», απηύθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

 
Εκδήλωση αφιερωμένη στον Άγιο Μάξιμο Γραίκο στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 13:47

Περισσότερα...Με αφορμή τα πεντακόσια χρόνια παρουσίας του Αγίου Μάξιμου του Γραικού στη Ρωσία, διοργανώνεται Εκδήλωση προς τιμήν του, από τη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη των Ιωαννίνων και τον Ελληνορωσικό Σύνδεσμο Φιλίας & Συνεργασίας Ηπείρου «ΜΑΞΙΜΟΣ ΓΡΑΙΚΟΣ».

 
Εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας από την Επανέκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 21:03

Περισσότερα...Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων (ΑΜΙ), μητροπολιτικό Μουσείο της Ηπείρου, κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας από την Επανέκθεση (27 Νοεμβρίου 2008), η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ.

 
Εκδηλώσεις τιμής για την 25η Μαρτίου από την Περιφέρεια Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 14:22

Περισσότερα...Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, κ. Τατιάνα Καλογιάννη, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας της εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2018.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δηλώσεις συμμετοχής για κατάθεση στεφάνων

 
«Θα σε πάρει ο δρόμος»… για τρεις τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Έκφραση Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 11:30

Περισσότερα...Το βραβευμένο έργο του Σάκη Σερέφα «Θα σε πάρει ο δρόμος»  σε σκηνοθεσία Γεωργίας Διακοπούλου,  ρίχνει αυλαία την Κυριακή 18 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα έργο με χιούμορ, τρυφερότητα, μυστήριο, αμεσότητα κι αγάπη για «τη ζωή όπως είναι στ’ αλήθεια», δοσμένο με τη γοητευτικά πανέξυπνη πένα του συγγραφέα.

 
Εκδήλωση κατά της βίας στο σχολείο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 12:30

Περισσότερα...Στο πλαίσιο δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (6η Μαρτίου), το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας πρόβαλε την ταινία μικρού μήκους “ Το κόκκινο μπαλόνι” ( Le ballon rouge, 1956) του Albert Lamorisse. Η προβολή έγινε την Παρασκευή 9 Μαρτίου για όλες τις τάξεις του σχολείου. Την ίδια ημέρα,στο μάθημα των Εικαστικών, οι

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 493
feed-image .