Παπαδοπουλος Super Markets
Παράταση στις "Φωτοματιές" στην Κόνιτσα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 14:08

Περισσότερα...Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας ανακοινώνουν ότι παρατείνεται έως την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 η Ομαδική Περιοδική Έκθεση «ΦΩΤΟ-ΜΑΤΙΕΣ στο Μουσείο», η οποία φιλοξενείται  στους χώρους της δεύτερης στην ισόγεια στάθμη της Δημοτικής Αγοράς στο κέντρο της Κόνιτσας.

 
Συναυλία του Χρ. Θηβαίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 11:17

Περισσότερα...Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 στη λήξη του 9ου Συμποσίου Γλυπτικής και μετά το πέρας των επιτυχημένων παράλληλων εκδηλώσεων, ο τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος με την κομπανία του, θα παίξουν εθελοντικά υπέρ του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης  «Θεόδωρος Παπαγιάννης».

 
Το καλοκαίρι τραγουδάει και χορεύει Με το Δημήτρη Υφαντή Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 09:15

Περισσότερα...Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, η Τοπική Κοινότητα Περιβλέπτου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβλέπτου διοργανώνουν μια βραδιά με κέφι, χορό και τραγούδια με το Δημήτρη Υφαντή στο τραγούδι,

 
Ο Δημήτρης Μπάσης στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 12:47

Περισσότερα...Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού.

 
Ο Δημήτρης Υφαντής σε μουσική βραδιά στα Μάρμαρα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 15:04

Περισσότερα...Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και η Δημοτική Κοινότητα Μαρμάρων διοργανώνουν μια βραδιά με κέφι, χορό και τραγούδια με το Δημήτρη Υφαντή στο τραγούδι, την κιθάρα και τα  πνευστά.

 
"Πορτρέτα Γυναικών" στο αρχαίο θέατρο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 16:03

Περισσότερα...Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συναντά το θέατρο σε ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο με τίτλο "Πορτρέτα Γυναικών". Μία παράσταση υψηλής αισθητικής η οποία θα φιλοξενηθεί στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 570
feed-image .