Παπαδοπουλος Super Markets
Η Πρέβεζα του χθες και του σήμερα μέσα από τα μάτια των μαθητών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 19:46

Περισσότερα...Το 2018 συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από το θάνατο του ποιητή Κ.Καρυωτάκη στην Πρέβεζα. Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με πολλούς φορείς, αλλά και με πρόσωπα από τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο οργάνωσε

 
Για 5η χρονιά το ΔΗΠΕΘΕ «αγκαλιάζει» το ερασιτεχνικό θέατρο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 11:57

Περισσότερα...Για μια ακόμη χρονιά, την 5η συνεχόμενη, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ως αρωγός του ερασιτεχνικού θεάτρου, διοργανώνει και αυτόν τον Μάιο, τον μήνα ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας στην Ήπειρο.
Εννέα θεατρικές ομάδες, εκ των οποίων δυο ομάδες της Ερασιτεχνικής

 
Λειτουργία Θερινών Τμημάτων από το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 10:18

Περισσότερα...Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών θα λειτουργήσει και φέτος θερινά τμήματα στο Εικαστικό Εργαστήρι και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με σκοπό να παρέχει στις οικογένειες της πόλης μας τη δυνατότητα να απασχολήσουν τα παιδιά τους με δημιουργικό και ασφαλή τρόπο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 
Το Μουσείο Αργυροτεχνίας συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 17:17

Περισσότερα...Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων(18/5), το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων επέλεξε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ως τιμώμενο ίδρυμα για το 2019.

 
Συναυλία με μουσική από τον παγκόσμιο κινηματογράφο της Καμεράτα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 11:44

Περισσότερα...Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» της Πανεπιστημιούπολης, η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα ολοκληρώσει τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο με μια εορταστική συναυλία, με θέμα «μουσική από τον παγκόσμιο κινηματογράφο». Στη συναυλία θα παρουσιαστούν αριστουργήματα

 
Επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποιεί σχολείο από Γαλλία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 14:39

Περισσότερα...Εικοσαμελής αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και μαθητών από το γαλλικό σχολείο College Lycee professionel Saint -Joseph το οποίο μαζί με το σχολείο Kangillinnguit Atuarfiat από την Γροιλανδία και το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη μας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 664
feed-image .