Παπαδοπουλος Super Markets
«Το μεγάλο ταξίδι της κλασσικής μουσικής» Ετήσια μαθητική συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 13 Μάιος 2018 12:17

Περισσότερα...

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 7.30 μμ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» την Ετήσια μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων με θέμα: Το μεγάλο ταξίδι της κλασσικής μουσικής.

 
Ανακοίνωση της ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων για περιβαλλοντική δράση στο Πέραμα Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 19:07

Περισσότερα...Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε η ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων με την Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ υπό την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών την Πέμπτη 10 Μαΐου στην παραλίμνια περιοχή Περάματος Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ασυνόδευτους ανηλίκους που φιλοξενούνται στις δομές της ΑΡΣΙΣ

 
Εβδομάδα Διαλέξεων στο Μέτσοβο Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 13:25

Περισσότερα...Το ΜΕΚΔΕ διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη εβδομάδα διαλέξεων. Μια ενδιαφέρουσα και ποικίλη θεματολογία πάνω σε ζητήματα ορεινών περιοχών θα παρουσιαστεί την εβδομάδα 14 ως 18 Μαΐου 2018, ανοικτή για το κοινό και θα γίνει στην αίθουσα διαλέξεων του ΜΕΚΔΕ στο Μέτσοβο.

 
“Όπως μας έφερναν οι ανέμοι”... στο Θέατρο Έκφραση Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Μάιος 2018 13:32

Περισσότερα...To Θέατρο Έκφραση φιλοξενεί για μια μόνο παράσταση

το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας με την παράσταση

“όπως μας έφερναν οι ανέμοι”

μια διασκευή της Άννας Αφεντουλίδου

 
οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ:"Ανθρώπινες Σχέσεις" για δύο τελευταίες παραστάσεις Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 16:44

Περισσότερα...Η Πειραματική Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» “ανεβάζει” και πάλι, για δύο ακόμα τελευταίες παραστάσεις, ένα πρωτότυπο θεατρικό “σχόλιο” πάνω στις ΑΝΘΡώΠΙΝΕΣ ΣΧέΣΕΙΣ, παρουσιάζοντας ένα Θεατρικό “Περίπατο” με βάση 5 σχετικά κείμενα:

Γιασμίνα Ρεζά «Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ», Ευγένιου Ιονέσκο «Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ», Τέννεσση Ουίλλιαμς «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», Στυλιάνας Γκαλινίκη «ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ» & Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Η ΤΙΜΗ και ΤΟ ΧΡΗΜΑ».

 
Γαλλική βραδιά στα Παλαιά Σφαγεία Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 13:21

Περισσότερα...Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων, ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Ιωαννίνων και η Κινηματογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Κ.Ο.Π.Ι) διοργανώνουν μια μοναδική και πρωτότυπη πολιτιστική δραστηριότητα με την παρουσίαση του έργου δυο σημαντικών Γάλλων δημιουργών του 20ου αιώνα , του συγγραφέα Ζόρζ Μπερνανός

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 522
feed-image .