Παπαδοπουλος Super Markets
Ψίθυροι


Διαφέρει η θεωρία απο την πράξη... PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 17:18

Περισσότερα...Σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να ενδιαφέρει το Δήμο Ιωαννιτών η δημιουργία υδατοδρομίου στη Λίμνη Παμβώτιδα (όπως έχει τονιστεί κατ' επαναληψη), επί του πρακτέου όμως, φαίνεται, πως ακόμη δεν έχει κινηθεί όπως θα περίμενε κανείς, για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση του υδατοδρομίου. Πληροοφορίες αναφέρουν τις αρμόδιες αρχές που έχουν ζητήσει άδεια για υδατοδρόμιο και δείχνουν πως τα Γιάννενα

 
Τι είναι ο αριθμός 112; PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 17:11

Περισσότερα...Ο αριθμός 112 εξασφαλίζει την παροχή άμεσης βοήθειας σε πολίτες που διατρέχουν οποιονδήποτε κίνδυνο, όπου και αν βρίσκονται, αφού η κλήση του είναι εφικτή ακόμα και από σημεία που δεν υπάρχει τηλεφωνικό δίκτυο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί ως εξής:

 
Φονική τίγρης στην Ινδία PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 16:41

Περισσότερα...Το δέκατο ανθρώπινο θύμα της σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων σκότωσε το βράδυ της Κυριακής μία τίγρης που παραμονεύει κοντά σε χωριά και κωμοπόλεις της βόρειας Ινδίας, σπέρνοντας τον τρόμο σε εκατοντάδες χωρικούς.

 
Το αυτοκίνητο του Δήμου πάνω στον πεζόδρομο!.. PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 14:09

Περισσότερα..."Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι σεμνή, αλλά και να δείχνει". Αυτό το ρητό θα πρέπει να έχουν υπ' όψιν τους στο Δήμο Ιωαννιτών, καθώς δεν πρέπει μόνο να λένε προς τον κόσμο να τηρεί τη νομιμότητα και να μη σταθμεύει σε πεζοδρόμους, αλλά και να δείχνουν το καλό παράδειγμα.

 
Πολιτικός πολιτισμός και "ευ αγωνίζεσθαι" PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 13:17

Περισσότερα...Τι και αν τους "χωρίζει" η βούλησή να κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στην πόλη των Ιωαννίνων σιτς επερχόμενες εκλογές του Μαΐου; Πρακτικά δεν έχουν κάτι να χωρίσουν ο Παντελής Κολόκας και ο Θωμάς Μπέγκας,

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 136 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 134 από 136
feed-image .