Παπαδοπουλος Super Markets
Γ. Καραγιάννης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον υπεύθυνο Τύπου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 11:17

Περισσότερα...Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, συναντήθηκε στις 29 Μαρτίου στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομο Δήμου και τον υπεύθυνο Τύπου & Επικοινωνίας κ. Θεοφάνη Καλυβιώτη.

Τα μέλη του ΔΣ του Παγκόσμιου Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Καραγιάννη για τη νέα μορφή που θα πάρει

 
Σε επιχειρηματική αποστολή του ΥΠΕΞ στην Αιθιοπία Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 14:26

Περισσότερα...Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συμμετείχε οργανωτικά στην πρώτη ελληνική επιχειρηματική αποστολή στην Αιθιοπία, συνοδεύοντας τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αντίς Αμπέμπα στις 23 με 26 Μαρτίου.

 
Η «Ήπειρος Ανατροπής» για την αδειοδότηση των μονάδων βιοαερίου στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 14:17

Περισσότερα...Τις απόψεις της παραθέτει στο παρακάτω δελτίο τύπου η Περιφερειακή Παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής», αναφορικά με το θέμα αδειοδότησης των πέντε μονάδων βιοαερίου στα Ιωάννινα.

- Πιο αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου η Περιφερειακή Παράταξη «Ήπειρος Ανατροπή», αναφέρει τα εξής:

 
Μοριοδότηση και των Χημικών - Οινολόγων στο Μέτρο 4.1 του ΠΑΑ 2014-20 Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 12:27

Περισσότερα...Την συμπερίληψη των κλάδων Χημικών-Οινολόγων και Οινολόγων-Τεχνολόγων Ποτών στους ωφελούμενους από τις δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20, ζητούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, Δημήτρης Σεβαστάκης και Σταύρος Αραχωβίτης.

 
Σύσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Μ. Τζούφη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Ηπείρου & επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 12:34

Περισσότερα...Συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Α. Φωτεινού και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηπείρου πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη.

Αρχικά, η Υφυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου και συνομίλησε με

 
Σειρά συναντήσεων της Μ. Τζούφη με θεσμικούς φορείς των Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 11:53

Περισσότερα...Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στα Ιωάννινα, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με γονείς και εργαζόμενους του δημόσιου Ειδικού Νηπιαγωγείου,

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 407
feed-image .