Παπαδοπουλος Super Markets
Σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στα γραφεία του Κτηματολογίου η Μ. Τσολάκη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 19:42
Περισσότερα...Με επισκέψεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας και στα γραφεία του Κτηματολογίου, ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του προεκλογικού αγώνα, για την υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων
 
Περιοδείες Κωνσταντίνου Γάτσιου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 15:56
Περισσότερα...Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος, στη διάρκεια των περιοδειών του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις
 
Το Μ-Λ ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 13:21
Περισσότερα...Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, εκφράζοντας τη συσσωρευμένη αγανάκτηση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και της υποτέλειας, αποδοκίμασε στις πρόσφατες ευρωεκλογές την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας την σε μεγάλη εκλογική και πολιτική ήττα.
 
Σε Κόνιτσα, Πωγώνι και Ζαγόρι ο Κ. Δαρδαμάνης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 16:11
Περισσότερα...Στους Δήμους Κόνιτσας, Πωγωνίου και Ζαγορίου περιόδευσε στη διάρκεια του τριημέρου, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.
 
Κώστας Τασούλας: Νέα εποχή για τη χώρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 15:49
Περισσότερα...Οι εκλογές της Κυριακής  7 Ιουλίου θα θέσουν τέρμα με την ψήφο του ελληνικού λαού σε μία αχρείαστη δοκιμασία και επιδείνωση που υπέστη η χώρα από την αλλοπρόσαλλη και καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Σε νοσοκομεία και Πανεπιστήμιο ο Κ. Δαρδαμάνης Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 12:00
Περισσότερα...Στα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα της πόλης των Ιωαννίνων και στην έδρα του Πανεπιστημίου, βρέθηκε την Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 508
feed-image .