Σιαράβας Γ. Κώστας
Δασικές εκτάσεις και αγροτική παραγωγή στο επίκεντρο των προεκλογικών συναντήσεων του υπ. Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 13:55

Περισσότερα...Τρία ζητήματα κυριάρχησαν στην περιοδεία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ζίτσας και Πωγωνίου.

Το πρώτο αφορούσε τις δασωμένες εκτάσεις. Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στις συνεχείς

 
Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 12:52

Περισσότερα...Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής και μέχρι πρότινος Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Καμίνης βρίσκεται στα Γιάννενα στο πλαίσιο των περιοδειών

 
«Γιάννενα Τώρα»: Καλεί τους δημότες σε Ανοιχτή Εκδήλωση Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 11:39

Περισσότερα...Η Δημοτική Παράταξη καλεί τους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών στη μεγάλη Ανοιχτή Εκδήλωση της που θα πραγματοποιήσει στο ξενοδοχείο Du Lac μεθαύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 19.00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί συνοπτικά η προγραμματική πρόταση της

 
Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου Γ. Ζάψα στην Αθήνα. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 13:27

Περισσότερα...

Τις 1+5 δεσμεύσεις της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», ως η επόμενη περιφερειακή αρχή της Ηπείρου, κατέθεσε ο Γιώργος Ζάψας στους απόδημους Ηπειρώτες της Αθήνας, που γέμισαν την αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, μαζί με φίλους και πολιτικές προσωπικότητες της αριστεράς και ολόκληρου του προοδευτικού χώρου.

 
Πρόγραμμα Leader από τους «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά»: Κάνουμε προσωπική μας δέσμευση την προεκλογική εξαγγελία του απερχόμενου Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 12:16

Περισσότερα...Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια ακόμη προφανή προεκλογική κίνηση πανικού ο απερχόμενος Περιφερειάρχης

 
Δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από την Ήπειρο με το Ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 10:49

Περισσότερα...Δύο ενεργά στελέχη των Οικολόγων-Πράσινων, ο Δημήτρης Πασχάλης και ο Ρήγας Τσιακίρης, είναι αυτοί που, από τους 39 εκλεγμένους υποψηφίους, εκπροσωπούν την Ήπειρο στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που κατατέθηκε χθες στον Άρειο Πάγο. Ενεργοί πολίτες στα κινήματα

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 497

feed-image .