Παπαδοπουλος Super Markets
Ερώτηση 35 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επαγγελματική εκπαίδευση Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 10:33
Περισσότερα...Ερώτηση για το μέλλον του θεσμού «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» των ΕΠΑΛ κατέθεσαν προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από πρωτοβουλία της αναπλ. τομεάρχη Παιδείας Μερόπης Τζούφη.
 
Σταύρος Καλογιάννης: Σε τελικό στάδιο ωρίμανσης, με μεγάλη καθυστέρηση, ο οδικός άξονας Καλπάκι- Κόνιτσα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020 14:17
Περισσότερα...Στα ερωτήματα που είχε θέσει στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης για τον οδικό άξονα Καλπάκι - Κόνιτσας απάντησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής.
Ειδικότερα ο Σταύρος Καλογιάννης, στην Ερώτηση που είχε καταθέσει,
 
Τα γιαννιώτικα σχολικά κυλικεία στηρίζει ο Γιώργος Αμυράς Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 13:20
Περισσότερα...«Μπαράζ» παρεμβάσεων σε τέσσερα (4) υπουργεία του Γιαννιώτη βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αμυρά σχετικά με τη στήριξη των αναδόχων σχολικών κυλικείων του νομού Ιωαννίνων που λόγω της πανδημίας βρίσκονται χωρίς εισόδημα και στα όρια της βιωσιμότητας. 
 
"Στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες λέμε ναι", Γιώργος Αμυράς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 11:00
Περισσότερα...Τη σημαντική υποστελέχωση και υπολειτουργία των Δημόσιων Βιβλιοθηκών αναδεικνύει ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς με Αναφορά που κατέθεσε σήμερα στη Βουλήπρος την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
 
Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020 11:14

Περισσότερα...Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν. Ιωάννινων διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τέταρτη 17 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ.

Θέμα: «Από το "Μένουμε Όρθιοι" σε έναν νέο πρόγραμμα της Αριστεράς».

 
Έρευνα εντός της ελληνικής ΑΟΖ με τη συνοδεία πολεμικών πλοίων απειλεί να πραγματοποιήσει η Τουρκία», ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 11:35
Περισσότερα...Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με επίκαιρη ερώτηση του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέρνει το ζήτημα με την πρόθεση της Τουρκίας, όπως αυτή εκφράστηκε με πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου να πραγματοποιήσει παράνομες γεωτρήσεις με τη συνοδεία πολεμικών πλοίων
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 543
feed-image .