Παπαδοπουλος Super Markets
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 20:01

Περισσότερα...Την Παρασκευή 18 Μάη ο Γ.Γ του πολιτικού συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφτεί την πόλη των Ιωαννίνων και θα συζητήσει με κοινωνικούς, παραγωγικούς και εργατικούς φορείς.

 
Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στη Μονάδα ΑΣΑ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 12:46

Περισσότερα...Την Πέμπτη 17 Μαΐου, ώρα 10.30 π.μ. θα επισκεφθούν την υπό κατασκευή μονάδα Επεξεργασία Α.Σ.Α. στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στ. Πιτσιόρλας και ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Ν. Μαντζούφας, προκειμένου να εξετάσουν επιτόπια την πορεία του έργου.

 
Εκδήλωση Ελίζας Βοζεμπεργκ στα Ιωάννινα: Η προστασία του παιδιού σε περιόδους κρίσης Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Μάιος 2018 13:38

Περισσότερα...Στην επίσημη επίσκεψη της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο (7-9 Μαΐου 2018), με επικεφαλής την Πρόεδρο της επιτροπής Γαλλίδα ευρωβουλευτή, κυρία Καρίμα Ντελί, θα συμμετέχει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη. Κύριος σκοπός της αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 
ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: Υπενθύμιση για τα εκλογικά κέντρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 13:08

Περισσότερα...Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ υπενθυμίζει τα εκλογικά κέντρα (χώρους διεξαγωγής ψηφοφορίας) και τις ώρες διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018.

Η μόνη αλλαγή που έχει επέλθει αφορά την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας, η οποία θα είναι πλέον

 
Επίσκεψη του Χρήστου Μαντά στο Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Ιωαννίνων. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 12:29

Περισσότερα...Το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.) Ιωαννίνων, που στεγάζεται προσωρινά στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Ιωαννίνων, επισκέφτηκε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του κέντρου και

 
Γιάννης Καραγιάννης: Στο Βούπερταλ για το Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 13:15

Περισσότερα...Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συμμετείχε, μετά από πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, στο Ε' Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης που έγινε στις 4 με 6 Μαΐου στο Βούπερταλ της Γερμανίας. Το Αντάμωμα των Ηπειρωτών της Ευρώπης αποτελεί κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών,

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 407
feed-image .