Παπαδοπουλος Super Markets
Δήλωση Ι. Μήτση για πρακτικές μικροπολιτικής του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 14:31
Περισσότερα...Ο επικεφαλής της παράταξης του «Ανεξάρτητου Επιμελητηρίου» και Α’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ι. κ. Ιωάννης Μήτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της μικροπολιτικής του Δόκτορος
 
Επιδότηση των παραγωγών «κλημεντίνης» της Π.Ε. Άρτας ζητούν οι «Ορίζοντες Ηπείρου» από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 10:37
Περισσότερα...Επιστολή με την οποία ζητά να επιδοτηθούν άμεσα οι παραγωγοί «κλημεντίνης» της Π.Ε. Άρτας, οι οποίοι είδαν τις καλλιέργειές τους να πλήττονται, τόσο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, όσο και εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης
 
ΑΡΠΗ: Γενική Συνέλευση Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 11:42

Περισσότερα...Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση.
Η Συνέλευση θα γίνει λόγω των συνθηκών της πανδημίας μέσω τηλεδιάσκεψης.

 
ΑΡΠΙ: Θέσεις για το παλιό πανεπιστήμιο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 12:48
Περισσότερα...Ο δήμαρχος κ. Ελισάφ συνεχίζει να πλειοδοτεί σε πρακτικές που θυμίζουν λουδοβίκεια ηγεμονία και να πιστεύει ότι η αδιαμφισβήτητη απήχησή του ως επιστήμονα, μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον της πόλης και του λαού της.
 
Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό πρόεδρο της Επιτροπής ΕΕ- Τουρκίας Sergey Lagodinsky Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2021 10:54
Περισσότερα...Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης συναντήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τον πρόεδρο της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας Σεργκέι Λαγκοντίνσκυ ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε με τον Υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας.
 
«Το σύστημα Nutri-Score υποβαθμίζει άδικα τη διατροφική αξία παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων.» Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 10:00
Περισσότερα...Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ανταποκρινόμενος στις έντονες ανησυχίες που έχουν εκφράσει Έλληνες παραγωγοί και οι εμπορικές τους ενώσεις για το σύστημα Nutri-Score κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 552
feed-image .