Παπαδοπουλος Super Markets
Times Higher Education World University Rankings του Elsevier: Tρίτη θέση για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 10:07
Περισσότερα...Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταλαμβάνει την τρίτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με τη  νέα διεθνή ακαδημαϊκή αξιολόγηση των Πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings
 
Κ. Μητσοτάκης σε κατοίκους στη Βίτσα: «Δεν θα μείνω κλεισμένος στο Μαξίμου»* Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 20:20
Περισσότερα...Εκδήλωση διαλόγου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με πολίτες στην κεντρική πλατεία του χωριού Βίτσα στα Ζαγοροχώρια.
 
Θύμα βανδάλων έπεσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 15:43
Περισσότερα...Θύμα βανδάλων έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.Άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο γραφείο του Πρόεδρου προκαλώντας φθορές στα τζάμια.Η αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά δείχνει έλλειμμα
 
Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 21:58
Περισσότερα...Θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και χρονίζοντα ζητήματα της περιοχής συζήτησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο υποδέχθηκε στο γραφείο του.
 
Θετικοί Μητσοτάκης – Βορίδης για Γεωργική Σχολή στη Βελλά – Ξεκίνημα με ΙΕΚ Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Παναγιώτης Μπούρχας   
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 18:55
Περισσότερα...Με θετική ματιά βλέπει η κυβέρνηση το αίτημα της Μητρόπολης Ιωαννίνων για την ίδρυση Γεωργικής Σχολής στη Βελλά, όπως φάνηκε από τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Μάξιμο και από τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.
 
11ο Διεθνές Συνέδριο Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 15:38
Περισσότερα...Το 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: "Instrumental Methods of Analysis: Modern Trends and Applications" (IMA-2019) συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στα Ιωάννινα κατά το διάστημα 22-25 Σεπτεμβρίου 2019.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 3792
feed-image .