Παπαδοπουλος Super Markets
Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων φια το λύκειο Ζωσιμαίας Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2020 09:38
Περισσότερα...Σε μια Δημόσια Εκπαίδευση μαστιζόμενη από υποχρηματοδότηση και αποστερημένη από πολιτικές ενίσχυσής της, προβάλλεται η «αριστεία» των Προτύπων σχολείων, που οδηγεί στην ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση στην εκπαίδευση.
 
Ανακοίνωση λίστας χωρών, που από τις 15 Ιουνίου, «ανοίγουν τα σύνορα» για τους τουρίστες , με αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 15:19
Περισσότερα...Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Τουρισμού η λίστα με τις χώρες, που από τις 15 Ιουνίου, «ανοίγουν τα σύνορα» για τους τουρίστες , με αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
 
Συνεχίζεται η έκδοση αδειών για χρήση κοινόχρηστων χώρων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 15:12
Περισσότερα...Συνεχίζεται η διαδικασία έκδοσης αδειών για χρήση κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που πρόσφατα εκδόθηκαν. 
Από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλεται κάθε προσπάθεια
 
Ενημέρωση Περιφερειάρχη για τα ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 16:00
Περισσότερα...Το νομοσχέδιο για τις  «Ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα», που έχει εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ενσωματώνει τις προτάσεις που έχω καταθέσει για την προστασία
 
Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 15:14
Περισσότερα...Προτάσεις για την επανεκκίνηση του τουρισμού συζητήθηκαν κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι.
Στην Επιτροπή μετείχαν εκπρόσωπων των παρατάξεων
 
Ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές και δράσεις Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 15:06
Περισσότερα...Στην Ανατολή και στα Γιάννενα συνεχίστηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις για τις δράσεις που αναπτύσσει ο ΟΚΠΑΠΑ και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Στη συνάντηση της Ανατολής συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 4114
feed-image .