Σιαράβας Γ. Κώστας
Δύναμη Ελπίδας: Aνοικτή εκδήλωση - ομιλία Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 08:54
Περισσότερα...Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» σας προσκαλεί σε ανοικτή εκδήλωση - ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Νίκου Γώγου την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Καφέ - Ψησταριά του κ. Μπαζίνα στο Γαρδίκι.
 
Στα δύο νοσοκομεία ο Μωυσής Ελισάφ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:57
Περισσότερα...Στο χώρο που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».
Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη
 
Συναντήσεις του Νίκου Γκόντα, με εργαζόμενους καθαριότητας, ΔΕΥΑΙ και Αστικό ΚΤΕΛ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 13:09
Περισσότερα...ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στο Δήμο, ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού, ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας. 
Αυτά ήταν τα αιτήματα των εργαζομένων,
 
Σημαντικές παρεμβάσεις και έργα από την Περιφέρεια στην περιοχή Αμμουδιάς- Καναλακίου- Βράχου κ.α. Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:59
Περισσότερα...Η ουσιαστική και αποτελεσματική συνδρομή της Περιφέρειας σε σημαντικά έργα  που αφορούν  περιοχές του Δήμου Πάργας,  αναδείχτηκε κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί από το πρωί σε τοπικές κοινότητες, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.  
 
Ορίζοντες Ηπείρου: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:51
Περισσότερα...Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά» πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, την κεντρική του προεκλογική ομιλία στα Ιωάννινα μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών
 
«Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε το PARTY της παράταξης - γιορτή πολιτικού πολιτισμού Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 07:31
Περισσότερα...Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το προεκλογικό happening - party της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική από μπάντες της πόλης
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 3660

feed-image .