Παπαδοπουλος Super Markets
Προβολή της Ηπείρου σε αγορά – στόχο για τον εναλλακτικό τουρισμού της Ρηνανίας –Βεστφαλίας Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 11:23
Περισσότερα...Mε τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur» του πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ Γερμανίας, η Περιφέρεια Hπείρου συνέχισε  το πρόγραμμά της για την  ανάδειξη και προβολή των περιφερειακών της ενοτήτων ως ιδανικό ενιαίο τουριστικό
 
Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι. : To αφήγημα για “ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς” κατέρρευσε για άλλη μια φορά. Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 10:11
Περισσότερα..."Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης όλων αυτών των μεγαλοστελεχών και παραγόντων της Αριστεράς, που κάθε μέρα που περνάει, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να καταρρίψουν με πάταγο το αφήγημα περί «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς.
 
Επίσκεψη της Μ. Τζούφη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 09:59
Περισσότερα...Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζόμενων. 
 
Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Στ. Μπραϊμη- Μπότση στη μονάδα ΑΣΑ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 10:33
Περισσότερα...Τη  Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ), επισκέφτηκε την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες. 
 
Στην Πρέβεζα το 7ο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας “Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει” Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 10:07
Περισσότερα...Το τελικό πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας “Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει”το οποίο θα φιλοξενήσει ο Δήμος της Πρέβεζας την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 με πρόσκληση “ανοιχτή” και είσοδο ελεύθερη για όλους.
 
Αμυράς - Κυμπουρόπουλος: Τι κάνουν οι Δήμοι για τα αδέσποτα ζώα και τη χρηματοδότηση των καταφυγίων; Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 09:52
Περισσότερα...Σε κοινή τροχιά για τα καταφύγια των αδέσποτων ζώων κινήθηκαν ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς καταθέτοντας Ερωτήσεις ταυτόχρονα στο Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναδεικνύοντας την προχειρότητα
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 3792
feed-image .