Παπαδοπουλος Super Markets
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δωδώνης Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:47

Περισσότερα...Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επιστολής- πρόσκλησης που είχε απευθύνει

 
Υποβολή πρότασης για «Έργα αστικής ανάπλασης σε κοινόχρηστους χώρους στην πόλη της Άρτας» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:32

Περισσότερα...Tο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας αποφάσισε την υποβολή Πρότασης «Έργα αστικής ανάπλασης σε κοινόχρηστους χώρους στην πόλη της Άρτας» στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η πρόταση αφορά, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων εξωραϊσμού και αναβάθμισης

 
Επιμελητήριο Άρτας:Εκδήλωση «ΜμΕ & Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές – Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 15:30

Περισσότερα...Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «ΜμΕ  & Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές – Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά  και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», που διοργάνωσαν  χθες,  Δευτέρα 14-4-2018, το Επιμελητήριο Άρτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Άρτας με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά.

 
Εγκρίθηκε το Σχέδιο Ενεργειακής Αναβάθμισης κτιρίων του Δήμου Αρταίων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:34

Περισσότερα...Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε το Σχέδιο Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων Δήμου Αρταίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση 126 κτιρίων (π.χ. δημοτικά κτίρια, σχολεία, ΚΕΠ, Πολιτιστικά Κέντρα κ.α.) και 27 αθλητικών εγκαταστάσεων και μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από την συντήρηση των κτιρίων αυτών μέσω της ενεργειακής

 
Συμμετοχή Δήμου Αρταίων σε διασυνοριακό πρόγραμμα, έργα αστικής ανάπλασης και έγκριση σχεδίου Ενεργειακής Αναβάθμισης κτιρίων στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:30

Περισσότερα...Στο διασυνοριακό πρόγραμμα συνεργασίας Ελλάδας-Αλβανίας 2014-2020 και στο έργο με τίτλο «IDEA: Investment-Development and Empowerment Action εντάχθηκε ο Δήμος Αρταίων, με απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο έργο θα πραγματοποιηθούν δράσεις που

 
Εγκρίθηκε η μελέτη αποκατάστασης της Γέφυρας Πλάκας Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 14:45

Περισσότερα...Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Δέδε, εγκρίθηκε η μελέτη αποκατάστασης της Γέφυρας Αράχθου στην Πλάκα, η οποία εκπονήθηκε από την Α.Ε. «ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ».

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 3039
feed-image .