Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 14:32

Περισσότερα...Με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, οι Υπηρεσίες και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πραγματοποίησαν εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία

 
Σε αναζήτηση κτηνιάτρου ο Δήμος Ζαγορίου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:49

Περισσότερα...Με στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει ως προς τις υπηρεσίες κτηνιάτρου,  και ειδικότερα στη διαχείριση των αδέσποτων σκυλιών σε ορισμένες Τοπικές Κοινότητες, ο Δήμος Ζαγορίου προτίθεται να αναθέσει σε ιδιώτη κτηνίατρο την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

 
Σύσκεψη της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Αρταίων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:28

Περισσότερα...Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Άρτας, την Πέμπτη το μεσημέρι, μεταξύ της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Αρταίων και του Γενικού Γραμματέα ΥπΑΑΤ κ. Νίκου Αντώνογλου με θέμα «το Ακτινίδιο», συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας.

 
Κάλεσμα συμμετοχής στο Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο από την Επιτροπή Αγώνα Σχολικών Καθαριστριών Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 14:10

Περισσότερα..."Όλους αυτούς τους μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ συντηρεί μια συζήτηση για το πώς υποτίθεται θα αντιμετωπιστεί το αισχρό καθεστώς της μόνιμης εργασιακής ομηρίας μας. Καλλιεργεί ελπίδες και προσδοκίες, προσπαθεί να επαναπαυτούν οι εργαζόμενοι μοιράζοντας κάλπικες υποσχέσεις.

 
Προκήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:40

Περισσότερα...Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 24 Οκτώβρη από τις 10 π.μ. έως τις 12 π.μ, ώστε να πραγματοποιηθεί η αγωνιστική υποδοχή του υφυπουργού Υγείας κ. Πολάκη που θα επισκεφθεί το ΠΓΝΙ και απευθύνει κάλεσμα:

"Συνάδελφοι-ισσες,

Ο καθένας πλέον μπορεί να δει πιο καθαρά ότι οι τρόποι με τους οποίους, κυβέρνηση-ΕΕ- εργοδοσία, προσπαθούν να ξεμπερδέψουν με όποιο εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει είναι πολλοί, αλλά Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ: πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, αναλώσιμο, με όλο και λιγότερα δικαιώματα.

 
Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Συνήγορο του πολίτη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:18

Περισσότερα...Συνάντηση με τον Συνήγορο του πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών. Ο Δήμαρχος ανέφερε στον κ. Ποττάκη την πολιτική του

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 2800
feed-image .