Παπαδοπουλος Super Markets
Απάντηση στην «Ενότητα Πολιτών» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:59
Περισσότερα...Η Δημοτική Αρχή κατέθεσε πρόταση για τα ανταποδοτικά τέλη με βασικές αρχές τον εξορθολογισμό και την αποκατάσταση της ισοπολιτείας.
Η πρόταση που τελικά ψηφίστηκε συνδιαμορφώθηκε μετά από διάλογο
 
Ερώτηση στο Υπουργείο για τα δικαιώματα του πτυχίου της Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:35
Περισσότερα...Κοινή ερώτηση  υπέβαλαν η βουλευτής Ιωαννίνων ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΦΑΛΑ και  ο βουλευτής Θεσπρωτίας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ  προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα  του πτυχίου της Διοίκησης Επιχειρήσεων
 
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ιόνια Οδό κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση οχήματος Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:25
Περισσότερα...Συνελήφθησαν προχθές (19-11-2019) το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Επισκοπικού Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση. 
 
Παγκόσμιο πρόβλημα με πολλές διαστάσεις η βία κατά των γυναικών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:39
Περισσότερα...Παγκόσμιο πρόβλημα με πολλές διαστάσεις αποτελεί η βία κατά των γυναικών, με πολλαπλές αιτίες οι οποίες αναμένεται να αναλυθούν στην εκδήλωση με τίτλο «Βία κατά των γυναικών. Ας σπάσουμε τη σιωπή!»που διοργανώνουν η Ένωση Γυναικών Ελλάδος - Παράρτημα
 
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:33
Περισσότερα...Το ντέρμπι κορυφής της Β’ Εθνικής ανάμεσα στον Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και τα Φάρσαλα, είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.
 
Δυνατότητα βεβαίωσης στην αρμόδια ΔΟΥ ληξιπρόθεσμων οφειλών ύδρευσης ενοικιαστών ακινήτων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:20
Περισσότερα...Ανακοινώνεται ότι η ΔΕΥΑΙ σκοπεύει να υλοποιήσει απόφαση του Διοικητικούτης Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία υπάρχει η δυνατότητα βεβαίωσης στην αρμόδια ΔΟΥ ληξιπρόθεσμων οφειλών ύδρευσης ενοικιαστών ακινήτων.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3871
feed-image .