Παπαδοπουλος Super Markets
Κινδυνεύουν να καούν και τα ...χλωρά στο θέμα των ΜΚΟ, τονίζει η Αντ. Λυμπεράκη στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 19:16

1814559496.jpgΤην εκτίμηση, οτι έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που γίνεται με ένα τρόπο άγονο, καθώς "κινδυνεύει

να κάψει τα χλωρά μαζί με τα ξερά" εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα Γεγονότα" της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, η αντιπρόεδρος της "Δράση" Αντιγόνη Λυμπεράκη. Σχολιάζοντας τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στο "μέτωπο" των ΜΚΟ, η κ. Λυμπεράκη υπογράμμισε οτι υπάρχουν τέτοιες οργανώσεις στη χώρα μας που κάνουν πολύ σημαντικό έργο και δεν θα πρέπει να μπαίνουν όλες στο ίδιο τσουβάλι.

Η συνεννόηση...

Σε ό, τι αφορά την πολιτική σκηνή, η κ. Λυμπεράκη σημείωσε πως γίνεται ό, τι καλύτερο ώστε "να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε μεταρρυθμιστικές δυνάμεις και φιλοευρωπαϊκές που βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Το θέμα μας δεν είναι αν είμαστε με ή χωρίς το μνημόνιο. Αυτό, άλλωστε, τελειώνει σε λίγο. Σημασία έχει να συνεννοηθούμε με δυνάμεις που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να ανασκουμπωθούμε, ώστε να σώσουμε τη χώρα. Η δικομματική Κυβέρνηση κάνει ό, τι μπορεί για να σωθεί η ίδια στην εξουσία, αλλά με κόστος να διαλυθεί η κοινωνία".

Δεν θα χάσουν οι "μικροί"

Τέλος, εξέφρασε την άποψη, πως η αλλαγή του τρόπου εκλογής των Ευρωβουλευτών (με σταυρό ως γνωστόν) δεν θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στα μικρά κόμματα. "Ίσως τους δώσει και την ευκαιρία να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας με όλη τη χώρα και να φέρουν την κουβέντα για τα ευρωπαϊκά θέματα πιο κοντά στον πολίτη" κατέληξε.