Παπαδοπουλος Super Markets
Δικηγορικός Σύλλογος - Πλειοψηφία και στο Δ.Σ για την Αν. Γιογλή Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 13:37

4132386326.jpgΣτο μεγάλο ενδιαφέρον των συναδέλφων της δικηγόρων για τα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και στο επίπεδο του προεκλογικού αγώνα στάθηκε στις πρώτες τις δηλώσεις

στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς η επανεκλεγείσα πρόεδρος Αναστασία Γιογλή.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Κυριακής, η κα. Γιογλή υπερίσχυσε του Παναγιώτη Σακκά με 181 ψήφους έναντι 154, ενώ καταμετρήθηκαν 29 λευκά και ένα άκυρο.
«Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αν δεν υπήρχε το τριήμερο θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Το ενδιαφέρον των συναδέλφων σε όλη τη θητεία μου ήταν έντονο με την παρουσία τους στις Γενικές Συνελεύσεις και τη συμμετοχή σε Επιτροπές, και θεωρώ ότι το ίδιο θα εξακολουθήσε να είναι και στην επόμενη θητεία. Το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης ήταν αξιοζήλευτο και μακάρι το ίδιο να ήταν και στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κα. Γιογλή θα έχει και την πλειοψηφία και στο νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς εκτός από την ίδια εξελέγησαν από την παράταξή της η Ανδρονίκη Πανταζή (149 - πρωτη σε ψήφους), ο Σπύρος Δριγκόπουλος (106), ο Παναγιώτης Ζάκκας (148), ο Παναγιώτης Θεοδώρου (125), ο Θεόδωρος Καρακίτσιος (109) και η Βασιλική Τσούνη (124).
Από την παράταξη του Παναγιώτη Σακκά, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εκλέγονται οι Αδαμάντιος Ζώλας (135) και Αγγελική Τζοβάρα (128), από την παράταξη που έχει σημείο αναφοράς τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας οι Μάριος Γιαννέτας (95) και Μαρία Νάκα (100), ενώ εκτός έμεινε η Όλι Τσουμάνη που στηριζόταν από το ΚΚΕ.

Στο ΒΗΜΑ 90,1

Το πρωί, μιλώντας στον Κώστα Κυρίτση και στο ΒΗΜΑ 90,1 η κ. Γιογλή ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της που την ψήφισαν, ενώ σημείωσε πως "κανείς μας δεν μπορεί να είναι απών σε ό, τι μας αφορά. Ο καθένας πρέπει να πάρει θέση για όλα όσα μας επιφυλάσσουν οι καιροί". Αναφορικά με το κίνητρο που την ώθησε να βάλει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρια στο Σύλλογο, υποστήριξε πως έχει ακόμη δύναμη για να παλέψει και να βάλει ένα λιθαράκι που αφορά τους δικηγόρους "ώστε να πετύχουμε το καλύτερο. Έχω όραμα και μπορώ να κάνω πράγματα για να βοηθήσω. Χρειαζόμαστε άτομα που δεν θα συμβιβαστούν και θα παλέψουν για το κοινό μέλλον".