Παπαδοπουλος Super Markets
Αύξηση δόσεων για όσους χρωστούν σε ασφαλιστικά ταμεία ζητά ο Μ. Κασσής Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 11:52

394052526.jpgΕπίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γ. Βρούτση, κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κασσής. Η ερώτηση αφορά  τις ρυθμίσεις για τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την ανάγκη διευκόλυνσης των ασφαλισμένων στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, του ΙΚΑ και του ΟΓΑ.

Ο βουλευτής Ιωανννίνων ρωτά τον Υπουργό εάν θα προβεί σε νομοθετική ρύθμιση αύξησης των δόσεων, ειδικά όταν ο εμπορικός κόσμος στενάζει καθημερινά εξαιτίας των χρεών που συσσωρεύονται, εάν σκοπεύει να εισάγει πάνω απο 100 δόσεις για όσους χρωστούν μέχρι και πάνω από 10.000 και εάν θα ενταχθούν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε τυχόν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις.

"Δεν έχει σημασία πόσες δόσεις  θα υπάρξουν, σημασία έχει να μπορέσει ο ασφαλισμένες να καταβάλει έστω και ένα ελάχιστο πόσο, έτσι ώστε να μπορεί να έχει τα προνόμια τις περίθαλψης αλλά και το κράτος να βάζει στα ταμεία έστω τα λίγα αυτά ποσά, αντί να συσσωρεύει ληξιπρόθεσμες οφειλές" αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Κασσής.