Παπαδοπουλος Super Markets
Στο ρυθμό των Απόκρεων τα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 15:07

1090449641.jpgΣε μία μεγάλη γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδια και αποκριάτικα δρώμενα εξελίχθηκε η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων στην κεντρική πλατεία. Στις 12.30 περίπου το μεσημέρι οι παρέες των μεταμφιεσμένων, που έιχαν ξεκινήσει νωρίτερα από τις συνοικίες της πόλης,αλλά και τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου, ανάμωσαν στην πλατεία για να πλέξουν τα γαϊτανάκια τους, αλλά και να χορέψουν σε αποκριάτικους και δημοτικούς σκοπούς.
Το σύνθημα για να ξεκινήσει η γιορτή έδωσε από εξέδρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος καλώντας σε συμμετοχή και στις παραδοσιακές τζαμάλες, ενώ σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μωϋσής Ελισάφ εξέφρασε τη χαρά του που για τρίτη χρονιά ο κόσμος συμμετέχει μαζικά, και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην εκδήλωση με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού 2396639097.jpgΣυλλόγου Λούτσας.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν για πολύ ώρα με γαϊτανάκι, γκαμήλα, βλάχικο γάμο, χορό και γλέντι, ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς – Πεντέλης, που έφτασαν στην πλατεία με τα ποδήλατά τους, τα οποία ήταν και αυτά «μασκαρεμένα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2022041421.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1653006946.jpg