Παπαδοπουλος Super Markets
Πρόβλημα με Κίτσου στον ΠΑΣ Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 17:35

1460405667.jpgΟλοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τη Βέροια, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 5.15 το απόγευμα, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνθηκε κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Κίτσου και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία.
Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές, και αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο, έχει ως εξής: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ilic, Κυβελίδης, Τσουκαλάς, Acosta, Αυγενικού, Lila, Vila, Struna, Γιάκος, Κρητικός, Leadro, Ντάσιος, Μιχαήλ, Σονκό.
Δείπνο από Νιαρχάκο και Καρύτσα
Σε δείπνο που παρέθεσαν, με αφορμή τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας, παραβρέθηκαν, μετά την χθεσινή απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί το Βar-Restaurant «EQUUS» για την εξαιρετική φιλοξενία και εξυπηρέτηση.