Παπαδοπουλος Super Markets
Αποστάσεις Κασσή από τις διεργασίες στο Δήμο Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 20:12

394052526.jpgΤην ανάγκη μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ό,τι αφορά τον επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», επισήμανε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής. Μιλώντας στην εκπομπή «ΒΗΜΑ Γεγονότα» τόνισε πως «δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να παζαρεύουν για πολύ το πότε θα αναδειχθεί ο επικεφαλής», ενώ απέφυγε να πάρει θέση υπέρ του Φ. Φίλιου ή του Θ. Μπέγκα.
Ο κ. Κασσής υποβάθμισε την προ τριετίας δέσμευση του νυν Δημάρχου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λέγοντας πως στον ίδιο δεν είχε δεσμευτεί, αλλά παραδεχόμενος πως το έχει ακούσει, ενώ διατύπωσε αμφιβολίες για την εγκυρότητα της δημοσκόπησης στην οποία είχε συμμετέχει και ο ίδιος για τον επικεφαλής της παράταξης.
Σε σχέση με τις διεργασίες στην Περιφέρεια, είπε πως οι συζητήσεις για τη συνεργασία μεταξύ «Ήπειρος. Τόπος να Ζεις» και «Ήπειρος των Οριζόντων» γίνονται σε παραταξιακό και όχι σε επίπεδο κομμάτων. «Τα κόμματα αν θέλουν, ας έρθουν να στηρίξουν μετά», ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε καλή υποψηφιότητα αυτή της Όλγας Γεροβασίλη, αλλά έδειξε να διαφωνεί με τους χειρισμούς της.
Ο κ. Κασσής τάχθηκε, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή, υπέρ της εκλογής των ευρωβουλευτών με σταυρό, σημείωσε όμως πως ευθύνη των κομμάτων είναι να βάλουν στα ψηφοδέλτια νέα άτομα και όχι προβεβλημένα στελέχη. «Τα προβεβλημένα στελέχη είναι αυτά που μας φέραν εδώ και καλούμαστε εμείς σήμετα να απολογούμαστε», υπογράμμισε.
Τέλος, αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες των αγροτών για τη φορολόγησή τους, είπε πως έγιναν βελτιώσεις, αλλά δε λύθηκαν τα προβλήματα. «Οι αγρότες έχουν δίκιο. Λέμε ναι στη φορολογία, αλλά με δίκαιο τρόπο», σημείωσε.