Παπαδοπουλος Super Markets
Μ. Πλιάκος: "Δε θα ήμουν υποψήφιος απέναντι σε έναν εν ενεργεία Δήμαρχο" Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 19:26

3396086041.jpgΑποφασισμένος να φτάσει μέχρι τις εκλογές ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος μιλώντας στην εκπομπή «ΒΗΜΑ Γεγονότα». Ο κ. Πλιάκος ξεκαθάρισε πως δεν θα ήταν υποψήφιος απέναντι σε έναν εν ενεργεία Δήμαρχο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Σάκης Βλέτσας θα πρέπει να κάνει πίσω από τη στιγμή που ηττήθηκε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. «Μου είχαν προτείνει και το 2010 να ηγηθώ συνδυασμού, αλλά δεν το έκανα τότε κρίνοντας πως δεν είναι σωστό» ανέφερε, χαρακτήρισε αυτοδιοικητική την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε πως το ψηφοδέλτιό του θα στελεχωθεί με ικανούς ανθρώπους πέρα από κόμματα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας αναφέρθηκε και σε ορισμένες προτάσεις του, όπως η αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων αγροτικών εκτάσεων και η δημιουργία Γραφείου πρώτης στάσης αγροτών – κτηνοτρόφων. Επίσης, πρότεινε να καταγράφονται από το Δήμο οι θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις ΒΙ.ΠΕ, να λειτουργήσει ένα Γραφείο διασύνδεσης και να παρέχονται κίνητρα σε όσες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν άτομα από τον Δημο.
Τέλος, αναφερόμενος στον ποταμό Καλαμά, εξέφρασε τη διαφωνία του με την τακτική των καταγγελιών, σημειώνοντας πως πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο πως θα περιοριστούν οι πηγές ρύπανσης. «Όταν κατηγορούμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει», ανέφερε και κατέληξε λέγοντας πως χρειάζεται θετική διαφήμιση για τον Καλαμα.