Παπαδοπουλος Super Markets
Διαμαρτυρία για τη μη παραχώρηση της Λ.Α.Φ.Ι Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 18:07

4133698154.jpgΤους λόγους για την απόφαση ακύρωσης της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εξηγεί σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου. Αιτία η άρνηση της VIII Μεραρχίας Πεζικού να διαθέσει την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων, με το αιτιολογικό ότι το αίτημα δεν εμπίπτει στους περιγραφόμενους σκοπούς της ΠαΔ 4-21/1992/ΓΕΕΘΑ.
Όπως, όμως, αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, η Λ.Α.Φ.Ι μέχρι σήμερα έχει διατεθεί για τον ίδιο σκοπό στον Ερυθρό Σταυρό, στον Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΠΕ Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στην Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, στην Ένωση Αποστράτων Στρατιωτικών και στον Σύλλογο Αερομοντελιστών Ιωαννίνων, ο οποίος πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του στις 8 Φεβρουαρίου και σε ώρα διαφορετική απ’ αυτή που αιτήθηκε η Ένωση.
«Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ είναι στρατιωτικοί οι οποίοι, όπως και όλοι οι στρατιωτικοί, με κρατήσεις στους μισθούς τους συντηρούν τις Λ.Α.Φ. Με την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης στην Λ.Α.Φ.Ι. θα υπήρχε και επιπλέον οικονομικό όφελος (στη Λ.Α.Φ.Ι.) λόγω κατανάλωσης ειδών τα οποία αυτή παρέχει», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι η τυχόν πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο θα δημιουργούσε αρνητική διάθεση στα μέλη απ’ την στιγμή που στην Φρουρά υπάρχει η Λ.Α.Φ.Ι. η οποία έχει ήδη διατεθεί σε ενώσεις και συλλόγους της πόλης, που πέραν τέτοιων εκδηλώσεων, δεν την χρησιμοποιούν και δεν την ενισχύουν όπως οι στρατιωτικοί.