Παπαδοπουλος Super Markets
"Φιλτράροντας" και την απλή άποψη... Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 22:46

3899061759.jpgΤο προεκλογικό παιχνίδι άναψε για τα καλά. Δεν είναι μόνο οι σημερινές ανακοινώσεις των κ.κ. Φίλιου και Μπέγκα, που οξύνουν το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Ιωαννιτών, αλλα και η τοποθέτηση του δημάρχου για "εξωθεσμικούς παράγοντες", που κάνουν λόγο περί ανανέωσης.

Σε συνέντευξή του στον "Ηπειρωτικό Αγώνα", ο δήμαρχος χρίζει ως έναν εκ των εξωθεσμικών και τον Θανάση Οικονόμου (ο άλλος είναι, κατά τον δήμαρχο ο Γιαννης Μελανίδης).

 

"Δεν μπορεί στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ να παρεμβαίνει στην παράταξη και να υποδεικνύει ποιος θα είναι υποψήφιος. Να πάει στο κόμμα του και να το πει. Αυτά τα πράγματα μου θυμίζουν ποδοσφαιρική παράγκα" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος, για να έρθει μερικές ώρες μετά η απάντηση απο τον Θανάση Οικονόμου, μέσω facebook:

"Διάβασα τη συνέντευξη του Φιλιππα Φιλιου..Λυπάμαι πραγματικά που η ανασφάλεια οδηγεί σε τόση αγνωμοσύνη. Τόση, που άνθρωποι που έδωσαν τη ψυχή τους για την ενωση των παρατάξεων να τουs μεμφεται επειδη παιρνουν πολιτική θέση για τα δημοσια πραγματα. Και υπόψιν: δημοσίως, ωστε να κρινουν και να κρινονται και όχι πίσω από καμαριλες. Ειναι αυτή η παλαιοκομματικη προσέγγιση που αποδεικνύει τελικα πόσο απαραιτητη ειναι η πολιτικη ανανεωση. Αρέσει δεν αρέσει αυτή ειναι η αλήθεια"

Είπαμε, το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και θα συνεχίσει, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Πλέον, ακόμη και τη γνώμη του να λέει κάποιος θα περνάει απο το φίλτρο του κάθε υποψηφίου, όπως εν προκειμένου του κ. Φίλιου. Καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Πολιτική!..