Παπαδοπουλος Super Markets
Προβοκάτσια καταγγέλλει το ΚΚΕ Κόνιτσας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 20:18

580377425.jpgΠροβοκατόρικα και ανυπόστατα χαρακτηρίζει η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ορισμένα ΜΜΕ, σχετικά με τη διαγραφή των μελών της επειδή ήθελαν να υποστηρίξουν κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η Κ.Ο. Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μαΐου, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονοδρόμου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της Κ.Ο. Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!
Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.
Σύσσωμη η Κ.Ο. Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.