Παπαδοπουλος Super Markets
Επιβεβαίωση για την απόσυρση του Π. Γαργάλα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 12:30

3309426186.jpgΜέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του vimanews.gr (δείτε εδώ) για την απόφαση του Παναγιώτη Γαργάλα να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος Κόνιτσας. Την απόφασή του επισημοποίησε στη συνεδρίαση της παράταξής του την Τετάρτη το βράδυ, η οποία, ωστόσο, θα παραμείνει ζωντανή και προχωρά στην ανάληψη πρωτοβουλιών για το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Π. Γαργάλα.
Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής: «Σε μια ανοιχτή διαδικασία της ευρείας Δημοτικής παράταξης, ο Δήμαρχος Κόνιτσας κος Παναγιώτης Γαργάλας, αφού αναφέρθηκε στην τρίχρονη δημιουργική θητεία , ανακοίνωσε την απόφασή του, για προσωπικούς λόγους, ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.
Η μακρόχρονη- πάνω από 25ετία- συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου Κόνιτσας, καθιστά την απόφασή του για αποχώρηση πιο ώριμη, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες και δυναμικές υποψηφιότητες.
Αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τη μέχρι τώρα δημιουργική πορεία, κάλεσε την παράταξη να προχωρήσει στην επιλογή νέου επικεφαλής και τη δημιουργία ενός νικηφόρου σχήματος, ώστε να μη ανακοπεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου.
Σε αυτή την προοπτική εξελέγη 7-μελής γραμματεία, η οποία θα συντονίσει τις ενέργειες, για τη δημιουργία μιας νέας διευρυμένης ενωτικής δημοτικής κίνησης».