Παπαδοπουλος Super Markets
Playstation 4 to buy or not to buy Εκτύπωση E-mail
Τεχνολογία
Σύνταξη: Στέλλα Παπαθανασίου   
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 12:21

1152744981.jpgΤο PlayStation 4 απευθύνεται σε παίκτες που θέλουν να ξεκινήσουν απίστευτα ταξίδια σε καθηλωτικούς, νέους κόσμους και να αποτελέσουν μέρος μιας απόλυτα συνδεδεμένης κοινότητας παιχνιδιού.

Με μια ξεχωριστή σειρά παιχνιδιών που είναι ήδη διαθέσιμη και πολλά άλλα που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή, το PS4 είναι το καλύτερο μέρος για να παίξεις καταπληκτικές, κορυφαίες επιτυχίες και πρωτοποριακά παιχνίδια ανεξάρτητης παραγωγής.
Παιχνίδια χωρίς όρια
SharePlay
Κολλήσατε σε συγκεκριμένο μέρος τους παιχνιδιού; Χρειάζεστε βοήθεια σε ένα έντονο παιχνίδι για πολλούς παίκτες; Ζητείστε βοήθεια από ένα φίλο – ακόμα και αν δεν έχει το παιχνίδι που παίζετε.
Αυτόματες ενημερώσεις στο παρασκήνιο
Οι ενημερώσεις λογισμικού του συστήματος και των παιχνιδιών κατεβαίνουν στο παρασκήνιο, ώστε το PS4 να είναι πάντα στη διάθεσή σας όταν το θέλετε.
Play As You Download (Παιχνίδι κατά τη λήψη)
Αγοράστε ένα παιχνίδι από το PlayStationStore και παίξτε το ενώ το κατεβάζετε στο PS4.
Παίξτε μεταχειρισμένα παιχνίδια
Ανταλλάξτε ένα παιχνίδι PS4, πουλήστε το ή δανείστε το σε ένα φίλο ή απλά κρατήστε το για πάντα. Η επιλογή είναι δική σας.
DUALSHOCK 4
• Επιδείξτε τις καλύτερες στιγμές σας στο παιχνίδι με το κουμπί SHARE.
• Χρησιμοποιήστε τη νέα επιφάνεια αφής και την έγχρωμη φωτιζόμενη μπάρα (lightbar) και απολαύστε την καλύτερη σχεδίαση που είδατε ποτέ.
• Παίξτε με περισσότερη ακρίβεια, χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης, το ενσωματωμένο ηχείο και έλεγχο μέσω αφής.
PlayStation Camera
Μεταδώστε ζωντανά το παιχνίδι σας
Προσελκύστε το ενδιαφέρον της κοινότητας μεταδίδοντας ζωντανά τη δράση σας στα παιχνίδια, με βίντεο εικόνας μέσα σε εικόνα.
Καταγράψτε καρέ-καρέ τη δράση
Θέλετε να δείξετε σε όλους πώς τα καταφέρατε; Δημιουργήστε αναλυτικά βίντεο σε High Definition.
Συνομιλήστε με φίλους
Χρησιμοποιήστε την PlayStationCamera ή τα παρεχόμενα μονοφωνικά ακουστικά για να συνομιλήσετε με τους φίλους σας.
PlayStationApp
Δεν είστε σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Με το PlayStationApp, μπορείτε να συνδεθείτε στο PS4 από το smartphone ή το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε.
Το Playstation 4 είναι μακράν η ποιο καινοτόμα και συναρπαστική παιχνιδομηχανή που έχει βγει μέχρι τώρα και πιστεύω θα πρέπει να είναι σε όλα τα σπίτια των γνήσιων gamers.