Παπαδοπουλος Super Markets
Κόνιτσα - Δε θα είναι ξανά υποψήφιος ο Π. Γαργάλας Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 13:19

3309426186.jpgΕιλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση του Δημάρχου Κόνιτσας Παναγιώτη Γαργάλα να μην διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο. Η απόφασή του αυτή συνδέεται με την απαξίωση

του θεσμού της αυτοδιοίκησης και αναμένεται να την επισημοποιήσει σε έκτακτη συνεδρίαση της παράταξης του, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης.
Η απόσυρση του Παναγιώτη Γαργάλα από την κούρσα των εκλογών δε συνεπάγεται και την αποχώρηση της παράταξής του, η οποία θα κληθεί να επιλέξει τον νέο επικεφαλής της. Ωστόσο, αποτελεί μία εξέλιξη που διαμορφώνει νέες ισορροπίες, καθώς ο νυν Δήμαρχος προέβαλε ως ακλόνητο φαβορί για μία ακόμη θητεία.

Δηλώσεις Χατζηεφραιμίδη

Δηλώσεις για την επικείμενη απόσυρση του Παναγιώτη Γαργάλα από την κούρσα των εκλογών έκανε στον ΒΗΜΑ 90.1 και στη Βίλια Στασινού ο πρώην Δήμαρχος Κόνιτσας, περιφερειακός σύμβουλος σήμερα Μάκης Χατζηεφραιμίδης.
Ο κ. Χατζηεφραιμίδης παραδέχθηκε πως ο κ. Γαργάλας του είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του, ωστόσο δήλωσε πως πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις του.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να ηγηθεί ο ίδιος της παράταξης στο Δήμο Κόνιτσας, δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος να απαντήσει, είπε πως είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον του για τον τόπο, ωστόσο έθεσε τις αποφάσεις του και σε συνάρτηση με την Περιφέρεια. «Κάθε απόφαση που θα πάρεις, θα πρέπει να δεις και τις παρενέργειες σε επίπεδο Περιφέρειας. Δεν είμαι άνθρωπος που λειτουργώ για τον εαυτό μου. Λειτουργώ συλλογικά. Θα συζητήσω και θα αποφασίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.