Παπαδοπουλος Super Markets
Η Πανηπειρωτική βράβευσε την ΕΡΑ Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 21:16

2727788781.jpgΜια από τις σημαντικότερες μέρες ήταν η προηγούμενη Κυριακή για την Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ) Ιωαννίνων. Η βράβευση από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έχει συμβολικό και ουσιαστικό περιεχόμενο, καθώς η διοίκηση της Πανηπειρωτικής, πέραν της 65ετούς προσφοράς της τοπικής ΕΡΑ, επιβράβευσε ουσιαστικά και τον οχτάμηνο αγώνα που οι εργαζόμενοι  –  απολυμένοι δίνουν κόντρα στο «μαύρο» που η κυβέρνηση επέβαλε στην ΕΡΤ. Η φωνή της Ηπείρου, η ΕΡΑ Ιωαννίνων, αποτελεί στήριγμα για κάθε Ηπειρώτη και απόδημο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου. Το βραβείο για την ΕΡΑ παρέλαβε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Πίτας του Ηπειρώτη, στην Αθήνα, η μέχρι πρότινος προϊσταμένη Εύα Χατζηπαυλή και η εκφωνήτρια του σταθμού Βαρβάρα Μάντζιου. «Η βράβευση του σταθμού μας είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση με συμβολικό και ουσιαστικό περιεχόμενο και το βραβείο ανήκει σε όλους μας, εργαζόμενους και αλληλέγγυους», τόνισε η Χατζηπαυλή μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Και πρόσθεσε ότι «εμείς αντλούμε αισιοδοξία και δύναμη από τους αλληλέγγυους φορείς και πολίτες», ευχαριστώντας εκ μέρους όλων των εργαζόμενων – απολυμένων τη διοίκηση της Πανηπειρωτικής. Το κενό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της ΕΡΑ στα απομακρυσμένα χωριά της Ηπείρου επισήμαναν στις δηλώσεις που έκαναν στο ertopen.com η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, καθώς ο δήμαρχος Βόρειων Τζουμέρκων, Γιάννης Σεντελές.
Στο μεταξύ, η ΕΡΑ Ιωαννίνων τάσσεται στο πλευρό των γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών του ΕΟΠΥΥ και διαθέτει χρόνο στις εκπομπές της για την ενημέρωση των πολιτών από τις επιπτώσεις κατάργησης του πρωτοβάθμιου φορέα περίθαλψης. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, ο δημοσιογράφος του σταθμού Σωτήρης Αργύρης εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΕΡΑ στα κινήματα πολιτών εντός και εκτός Ηπείρου.
Τέλος, οι απολυμένοι – εργαζόμενοι του σταθμού ευχαριστούν το Δίκτυο Αλληλεγγύης και τη δράση «τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες» για την προσφορά τροφίμων (λάδι και ελιές) στους αγωνιζόμενους υπαλλήλους, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη τους.