Παπαδοπουλος Super Markets
Η Άννα Διαμαντοπούλου στη ΒΗΜΑ Τηλεόραση Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 17:34

2792132.jpgΗ συγκέντρωση υπογραφών στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας που αποσκοπεί στην αύξηση των προϋπολογισμών για την Παιδεία και την οποία έχει ξεκινήσει το  «Δίκτυο για την μεταρρύθμιση

στην Ελλάδα και την Ευρώπη» , αποτέλεσε την αφορμή για την επίσκεψη της  Πρόεδρου του Δικτύου Άννας Διαμαντοπούλου στα Γιάννενα.
Η κα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς κατά βάση φορείς σε μια προσπάθεια να κάνει ευρύτερα γνωστή την πρωτοβουλία που στόχο έχει τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου υπογραφών σε επτά κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να αλλάξει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και να ωφεληθούν  όλες οι χώρες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και ειδικά οι χώρες του Νότου.
Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησε στη ΒΗΜΑ Τηλεόραση και στον Κώστα Κυρίτση, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί στην εκπομπή «ΒΗΜΑ Γεγονότα» σήμερα στις 7.30 το απόγευμα.
Η κα. Διαμαντοπούλου μίλά επίσης για το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τους λόγους που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση, αλλά και για το τι θα την οδηγούσε να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική.