Παπαδοπουλος Super Markets
Δ. ΚΑΤΗΡΤΣΙΔΗΣ: Θέλουμε να βρούμε λύση, μένοντας ενωμένοι Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 16:59

4182550245.jpgΕνωτικός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σήμερα ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Κατηρτσίδης, μιλώντας σχετικά με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που έγινε για λογαριασμό της παράταξης "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα". Όπως ανέφερε, το γενικό συμπέρασμα της δημοσκόπησης είναι ξεκάθαρο και πρέπει να το λάβουν πολύ υπ όψιν τους οι δυο υποψήφιοι για την αρχηγία Φίλιππας Φίλιος και Θωμάς Μπέγκας.

"Η Ενότητα Πολιτών έχει μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία και είναι ολέθριο το σφάλμα να διασπάσουμε την παράταξη μας, αν παίζουμε με τα νουμεράκια" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατηρτσίδης. Και συνέχισε: "Ζητούμενο είναι τι θα κάνει το πρόσωπο και όχι μόνο το ποιός θα είναι. Θα τα βρούμε πολιτικά, γιατί το χρωστάμε σε αυτη την παράταξη. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και αυτό είναι να βρεθεί η πολιτική λύση".

Τα πρόσωπα και η ανανέωση...

Πολύς λόγος γίνεται για την ανανέωση που ζητά ο κόσμος (2 στους 3 θέλουν νέο πρόσωπο), με τον κ. Κατηρτσίδη να σημειώνει πως ο κόσμος θέλει μεν την ανανέωση, αλλά έχει μια δυσπιστία στα πρόσωπα. Είπε χαρακτηριστικά: "Και ο δήμαρχος, αλλά και ο Νίκος Γκόντας και όλοι πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους το μήνυμα της κοινωνίας. Ο Γιαννιώτης γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα και θα δώσει με την ψήφο του την απάντηση. Σήμερα, κατά τη γνώμη μου θέλει πολυ μεγάλο θάρρος να βγεις στις γειτονιές".

Τέλος, τάχθηκε κατά όσων μελών της γραμματείας της παράταξης παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου υποψηφίου, ενώ έριξε ευθύνες και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Γιωτίτσα (είπε οτι ήταν ατόπημά του), που έχει τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ του κ. Μπέγκα.