Παπαδοπουλος Super Markets
Κλείνει την πόρτα σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια η Ολ. Γεροβασίλη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 15:38

2767885617.jpgΖεσταίνει σιγά σιγά τις... μηχανές της εν όψει των εκλογών στην Περιφέρεια Ηπείρου η Όλγα Γεροβασίλη. Η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα στον πολίτη" της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη Βίλιαν Στασινού υπογράμμισε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες οργάνωσης και κατάρτισης του συνδυασμού, αλλά και επεξεργασίας των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, ενώ γίνονται ήδη επαφές με υποψηφίους και στους 4 Νομούς της Ηπείρου.

Ομιλίες με ΔΗΜ.ΑΡ.

Σε ό, τι αφορά ενδεχόμενες συνεργασίες, έκλεισε την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε όμως πως ήδη υπάρχουν συζητήσεις με προσωπα που πρόσκεινται στη ΔΗΜ.ΑΡ. Ερωτηθείσα δε, για το εάν πρόκειται να παραιτηθεί απο τη θέση του βουλευτή, ώστε να αφοσιωθεί στην προεκλογική της εκστρατεία ήταν κατηγορηματικά αντίθετη: "Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερβούμε τον εαυτό μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε καμία θέση..."είπε.

Όπως υπογράμμισε, η όλη εννοια των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν ήταν ποτέ απολίτικη, ενώ σχολιάζοντας την δημοφιλία του Αλέκου Καχριμάνη (για τον οποίο είπε οτι έχει μεγάλη εμπειρία και η δουλειά του έχει αποτελέσματα) υπογράμμισε πως " εμφανίζομαι στην Ήπειρο με τη δική μου δράση και το δικό μου πρόγραμμα". Παράλληλα, δεν αρνήθηκε οτι πρόκειται για κομματική υποψηφιότητα.  "Δεν ήταν στις προσωπικές μου επιλογές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά όταν βλέπω πως κρίνομαι ως η καταλληλότερη για να διεκδικήσω αυτή τη θέση, τότε σημαίνει οτι και εγώ έχω την προσωπική μου ευθύνη για την περιοχή και πρέπει να υπερβώ τον σχεδιασμό μου. Είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό" είπε.

"Η δύναμη στο λαό..."

Τέλος, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή και το κατά πόσο μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, σημείωσε πως η πίεση που μπορεί να ασκηθεί είναι απο το λαό, ενώ τάχθηκε κατά της μείωσης του αριθμού των βουλευτών.