Παπαδοπουλος Super Markets
Κλειστά όλα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ για ένα μήνα Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 11:56

4035526183.jpgΌλα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ της χώρας, μηδενός εξαιρουμένου, κλείνουν για 30 ημέρες και όχι για πάντα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι τη Δευτέρα αναμένεται να δημοσιευτούν στο ΦΕΚ τα όσα ψηφίστηκαν.

Όπως σημείωσε, τα πολυϊατρεία, θα ανοίξουν σε έναν μήνα υπό το νέο καθεστώς. Αυτό γίνεται «για να ενωθούν τα δύο συστήματα που ήταν πριν παράλληλα, του ΕΟΠΥΥ και των Κέντρων Υγείας των νοσοκομείων, σε ένα ενιαίο σύστημα», διευκρίνισε.

Η εξυπηρέτηση

Σε ό, τι αφορά για την εξυπηρέτηση των πολιτών ο Υπουργός ανέφερε πως «ο κόσμος τρεις μήνες που κάνουν απεργία οι γιατροί και είναι κλειστά πώς εξυπηρετείται; Τρεις μήνες κλειστά είναι». Πρόσθεσε δε ότι «όπως εξυπηρετούνται αυτούς τους τρεις μήνες της απεργίας, δηλαδή μέσα από τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που εξακολουθούν να λειτουργούν, μέσω των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων, και μέσω των κέντρων υγείας του ΕΣΥ, έτσι θα εξυπηρετηθούν και για τον ένα μήνα που γίνεται αυτή η διοικητική συνένωση».