Παπαδοπουλος Super Markets
Αυτό το κάτι νέο!.. Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 11:38

2529830816.jpgΤα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για την "Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα" παρουσιάστηκαν και πλέον αξιολογούνται απο τους αρμόδιους. Το μπαλάκι, δηλαδή, είναι στα χέρια της Γραμματείας, που θα κληθεί να προλειάνει το έδαφος για την τελική απόφαση της ολομέλειας. Άσχετα με το εάν θα τα καταφέρει η Γραμματεία να φθάσει σε αποτελέσματα, μιας και ήδη υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις μελών της υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, το στοιχείο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και πρέπει κάποιος να αξιολογήσει είναι η ανάγκη των πολιτών για ανανέωση.

Απο τη δημοσκόπηση, λοιπόν, καταγράφεται οτι σχεδόν 2 στους 3 θα ήθελαν κάποιον άλλο υποψήφιο Δήμαρχο, κάποιον που δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που τώρα διεκδικούν την υποψηφιότητα.

Η μια άποψη λέει, πως αυτή η ανάγκη ανανέωσης αφορά την ίδια την παράταξη του Δημάρχου. Η άλλη, εάν κάνουμε τις απαραίτητες αναγωγές, λέει προφανώς, πως τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες παρατάξεις, της αντιπολίτευσης.

Ο κόσμος επιθυμεί κάτι νέο, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ποιόν θέλει. Ίσως να έχουν ευθύνη και οι παρατάξεις που κρατούν, ως τώρα, την ανανέωση στα... χαμηλά και δεν τη φθάνουν μέχρι τα υψηλά αξιώματα.

Εάν αρχίσουμε, όμως, όλοι να αναρωτιόμαστε τί θέλουμε σε αυτή την πόλη και πώς θέλουμε να τη βλέπουμε (κατ' επέκταση και πώς θέλουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας μέσα σε αυτή), ίσως να βρούμε τον κατάλληλο.

Άραγε, έχουμε ανάγκη απο κάποιο νέο πρόσωπο ή απο νέες ιδέες; Γιατί το ένα δεν συνεπάγεται και το άλλο...