Παπαδοπουλος Super Markets
'Με τις σωστές υποδομές το λιμάνι θα φέρει την ανάπτυξη που θέλουμε" εκτιμά ο Γ. Λώλος Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 13:21

1964842710.jpgΤην εκτίμηση, ότι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας πρέπει να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα το καταστήσουν λιμάνι

αφετηρίας για πολλά πράγματα (δρομολόγια πλοίων, κρουαζιέρα, διαμετακομιστικό εμπόριο κ.α.) εξέφρασε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος.

 

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα το πρωί στα Γιάννενα, ο κ. Λώλος υπενθύμισε πως η Γ’ φάση του λιμανιού έχει πλέον νέο ανάδοχο (μετά την υποκατάσταση του πρώτου) και θα αποτελέσει –χρηματοδοτικά- έργο γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ (αναλυτικά το ρεπορτάζ του vimanews.gr εδώ), ενώ σημείωσε πως «αποτελεί πόλο ανάπτυξης της περιοχής μας και είναι πολύ θετικό παράλληλα το εκπονηθέν μάστερ πλαν. Πιστεύω, όμως, ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες υποδομές, για να μπορέσει το ίδιο το λιμάνι να δώσει την ανάπτυξη που όλοι θέλουμε».

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά για τις προτεραιότητες της θητείας του, τις αποκρυστάλλωσε υπερθεματίζοντας την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. «Υπάρχουν προβλήματα και εμείς πρέπει να δώσουμε λύσεις» είπε λακωνικά.