Παπαδοπουλος Super Markets
ΧΡ. ΜΠΑΙΛΗΣ (δημ/χος Πρέβεζας): Πολύ θετικά τα μηνύματα απο τον τουρισμό Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 12:17

445662800.jpg«Φέτος έχουμε πάει καλά τουριστικά, ωστόσο πρέπει να επενδύσουμε σε υποδομές, για να έρθουν ακόμη περισσότεροι τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, στην περιοχή μας». Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα το πρωί, στο περιθώριο της ημερίδας της ΠΕΔ για τους νέους αιρετούς στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε μια χρονιά που ο τουρισμός για την χώρα μας πηγαίνει εξαιρετικά, η Ήπειρος ευτυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με το δήμαρχο, πάντως, χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε «και να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο, αλλά και να επωφεληθούν όλοι από το τουριστικό ρεύμα».

Ο κάθετος της Εγνατίας
Παράλληλα, ο κ. Μπαΐλης σημείωσε πως αυτό που χρειάζεται για να ενισχυθεί ο τουρισμός στα Ηπειρώτικα παράλια είναι ένας κάθετος άξονας της Εγνατίας. «Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει περισσότερη κίνηση τουριστών από τα Βαλκάνια, ειδικά, που είναι μια ανερχόμενη αγορά για την περιοχή μας και θα ωφεληθούν όλες οι περιοχές των βορειοδυτικών ακτών».