Παπαδοπουλος Super Markets
Τα τραγούδια του Έρωτα από τους «Αθεράπευτους» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 09:07

1548034845.jpgΗ Μουσική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι» συνεχίζει τα μουσικά της σεργιάνια, παρουσιάζοντας 33 από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια, σε ένα δίωρο και πλέον πρόγραμμα , αποτελούμενο από τρία μέρη.
Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει κυρίως παλιά ρεμπέτικα, αλλά και πιο σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, το δεύτερο χορωδιακά τραγούδια και το τρίτο είναι δομημένο στο στιλ της παλιάς μπουάτ (με τραγούδια του Κώστα Χατζή, αλλά και πιο σύγχρονες ροκ μπαλάντες). Η μουσική επιμέλεια είναι των Δημήτρη Παππά και Παναγιώτη Σιόγκα.
Παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Παππάς, Παναγιώτης Σιόγκας, Κώστας Μαργώνης, Σαράντης Δράμαλης, Αντώνης Βαράκας, Θωμάς Μεντής και Μιχαήλ Παππάς.
Τραγουδούν οι Αγγελική Φάτσιου, Αντώνης Βαράκας, Βαρβάρα Βαράκα, Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Τσολίγκα, Κώστας Μαργώνης, Παναγιώτης Σιόγκας, Σοφία Μαριά, Χριστίνα Δάλλα, καθώς και όλη η χορωδιακή συντροφιά «Τραγουδάμε για ν’ αγαπιόμαστε».
Σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9.30 το βράδυ και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, με γενική είσοδο 4 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981981067.