Παπαδοπουλος Super Markets
ΛΟΒΕΡΔΟΣ στη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Θα παλέψουμε για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 16:22

1624349259.jpgΤην εκτίμηση, οτι ο κόσμος πλέον δεν ξεγελιέται απο τα κόμματα και τους πολιτικούς και πως πρέπει να κοιτάξουν όλοι πλέον την αξιοσύνη των ανθρώπων, έκανε μιλώντας στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού "Βήμα στον πολίτη" της "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο Πρόεδρος της "Συμφωνίας για την Αλλαγή" σημείωσε πως ο κόσμος είναι πολύ ταλαιπωρημένος απο την πτώση του βιοτικού του επιπέδου και λίγο τον απασχολούν τα υπόλοιπα.

"Ήρθε η εποχή της κρίσης, όπου οι πολίτες δεν εμπιστεύονται κόμματα και πλέον είναι κακό το κομματικό χρίσμα. Όλοι θέλουν να δηλώνουν ανεξάρτητοι" ανέφερε μιλώντας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ σε ό,τι αφορά τις Ευρωεκλογές σημέιωσε πως δεν είναι στα ενδιαφέροντά του, γι' αυτό και δεν πρόκειται να κατέβει.

Χωρίς εγωισμούς...

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δημιουργία της "ΕΛΙΑΣ", του κεντροαριστερού σχήματος, που στοχεύει στην ανασύσταση του όλου χώρου, σημειώνοντας πως η συνεργασία με δυνάμεις, μεταξύ των οποίων είναι και το ΠΑΣΟΚ, έγινε χωρίς εγωισμούς. "Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, ώστε η κεντροαριστερά να βοηθήσει τον εαυτό της και να μην της στρέψει και άλλο την πλάτη ο λαός. Η πρόταση αυτή δεν έγινε με εγωισμούς. Θα παλέψουμε για να κριθεί σωστά απο το λαό".

Τέλος, γνωστοποίησε πως περίπου το Μάρτη θα έρθει στα Γιάννενα για την παρουσίαση του νέου σχήματος της "ΕΛΙΑΣ", ενώ κληθείς να σχολιάσει ορισμένα πρόσωπα σημείωσε:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Δεν έχουμε προσωπικές δυσκολίες. Η συνεργασία κυλά εύκολα, αλλά οπωσδήποτε υπήρξαν διαφωνίες και μην ξεχνάτε
οτι με διέγραψε απο το ΠΑΣΟΚ
".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Το πάλεψε στην πιοδύσκολη περίοδο. Δεν συμφωνούσα με όλες τις επιλογές του. Και μετανιώνω που δεν έφυγα
το βράδυ του περιβόητου δημοψηφίσματος απο την Κυβέρνησ
η".
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ: "Διαφωνώ με τις επιλογές που κάνει. Και στο οτι ηγείται ενός κόμματος που δεν έχει προτείνει τίποτε για τη χώρα"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: "Καλός πρωθυπουργός μιας κακής κυβέρνησης. Έχει κινητικότητα και επιτυχίες διεθνώς".