Παπαδοπουλος Super Markets
Ποια ονόματα "ακούγονται" για τον ανασχηματισμό του Σαμαρά Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 15:18

593771450.jpgΟ Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί το επόμενο διάστημα αντιμέτωπος με μια δύσκολη άσκηση: να ανακατέψει την κυβερνητική τράπουλα, ώστε όχι μόνο να καλυφθούν τα κενά που θα αφήσουν κυβερνητικά στελέχη που θα δώσουν τη μάχη της περιφέρειας αλλά παράλληλα να δοθεί και μια φρέσκια πνοή στο κυβερνητικό σχήμα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.
Οι αποχωρήσεις:
1.    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, αποχωρεί για να είναι υποψήφιος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.2
2.    Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, ο οποίος θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα τη μάχη της Περιφέρειας Αττικής,
3.    Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, αναμένεται να μετακινηθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει το ΠΑΣΟΚ με τους 58
Οι αντικαταστάτες:
Δυνατά θα παίξουν τα ονόματα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και του βουλευτή της Α' Αθηνών, Ανδρέα Ψυχάρη-ακούγεται για το υπουργείο Ανάπτυξης στη θέση του κ. Σκορδά. Στο παρασκήνιο ακούγεται και το όνομα του βουλευτή Λασιθίου, Γιάννη Πλακιωτάκη, είτε για το άνοιγμα στο Υπουργείο Άμυνας (αν προκύψει, μιας και έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλου στο παρελθόν) είτε για κάποια άλλη διαθέσιμη θέση.
Το koolnews.gr έχει γράψει πως στο επόμενο διάστημα και πιθανώς πριν τις Ευρωεκλογές ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και να φρεσκάρει το κυβερνητικό σχήμα.