Παπαδοπουλος Super Markets
"Άνοιξαν" Ιερό Ναό. -Αρκετές οι συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές κ.α. Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 10:39

3371008667.jpgΠολλές συλλήψεις, αλλά και καταγγελίες για διάφορα αδικήματα, ακόμη και για διάρρηξη απο Ναό , υπήρξαν τις προηγούμενες ώρες στα Ιόνια Νησιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στην Κέρκυρα συνελήφθη μια Ελληνίδα, 23 ετών, γιατί κατείχε 20 γραμμάρια χασίς.Επίσης, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ενώ στο Σολάρι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας 41χρονος ημεδαπός, διότι είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ επίσης στερούνταν αδείας  κυκλοφορίας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επιπλέον, 58χρονος Έλληνας κατήγγειλε διάρρηξη περιπτέρου ιδιοκτησίας του στην περιοχή των Κουλίνων στην Κέρκυρα, κατά την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν προϊόντα και χρήματα. Τέλος,  συνελήφθη ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Διέρρηξαν Ναό!

Σε ό, τι αφορά την Κεφαλλονιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ελείου Πρόνων η διάρρηξη Ιερού Ναού στα Ανινάτα Κεφαλληνίας, κατά την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τιμαλφή.