Παπαδοπουλος Super Markets
Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Χρειαζόμαστε συγκέντρωση υγειών δυνάμεων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 13:30

466425696.jpgΤην εκτίμηση, οτι εάν υπάρξουν βουλευτικές εκλογές, αυτό θα γίνει από το ερχόμενο φθινόπωρο εξέφρασε μιλώντας

στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στον ΒΗΜΑ 90,1 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Υποστήριξε ακόμη, πως θα πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με την "ελιά", αλλά "να μην είναι παράρτημα ενός αποθνήσκοντος ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να είναι συγκέντρωση υγειών δυνάμεων και να συμμετέχει, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΔΗΜ.ΑΡ.".

Υπέρ του σταυρού...

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως είναι υπέρ της αλλαγής του τρόπου διεξαωγής των Ευρωεκλογών και της εφαρμογής του "σταυρού". "Θα ωφεληθουν και τα κόμματα και ελπίζω και η δημοκρατία Με τη λίστα θα φρέναρε η δημιουργία της λεγόμενης μεγάλης κεντροαριστεράς" είπε και επεσήμανε πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάνοντας την αλλαγή αυτή στο σύστημα εκλογών.

Απαραίτητη, πάντως, προϋπόθεση για να εφαρμοστεί σωστά ο "σταυρός" στις Ευρωεκλογές είναι, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, να υπάρξει  ισοπολιτεία και ίση μεταχείριση των υποψηφίων και από τα ΜΜΕ. "Αν δεν γίνει αυτό, τότε τι αξία έχει ο σταυρός;" διερωτήθηκε.