Παπαδοπουλος Super Markets
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον… κλέφτη οχημάτων Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 12:19

384831512.jpgΧωρίς διακοπή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει αναστατώσει τα δύο τελευταία 24ωρα την Αστυνομία σε Θεσπρωτία και Γιάννενα.

Μετά την πρώτη διαφυγή του στην περιοχή του Ροδοτοπίου, όπου εγκατέλειψε το κλεμμένο από τη Λίστα Θεσπρωτίας αυτοκίνητο στη θέα αστυνομικού μπλόκου, έκλεψε και πάλι αυτοκίνητο, αυτή τη φορά από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βουνοπλαγιά, μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Κοινό σημείο στις κλοπές και των δύο οχημάτων, το ότι οι οδηγοί τους είχαν αφήσει τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.
Το κλεμμένο Opel εντοπίστηκε σχεδόν άμεσα και ξεκίνησε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας. Ο οδηγός εγκατέλειψε και αυτό το αυτοκίνητο κοντά στην «Βρύση του Πασά», όταν είδε πως δύσκολα θα μπορούσε να διαφύγει και εξαφανίστηκε και πάλι πεζός στο σκοτάδι.
Η Αστυνομία εκτιμά πως προσπαθεί να βρει τρόπο διαφυγής προς την Αλβανία, ενώ ενδεχομένως να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του από τα δακτυλικά αποτυπώματα που έχει αφήσει στα δύο αυτοκίνητα.