Παπαδοπουλος Super Markets
Η Πανηπειρωτική βραβεύει την ΕΡΑ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 12:54

2727788781.jpgΤην τιμητική της θα έχει την ερχόμενη Κυριακή η ΕΡΑ Ιωαννίνων, που εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμά της στα Γιάννενα και την Ήπειρο.
Η διοίκηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας αποφάσισε στη φετινή εκδήλωση κοπής πίτας του Ηπειρώτη να βραβεύσει την τοπική ΕΡΑ για την 65χρονη παρουσία της. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, τους φορείς και τους πολίτες που από την πρώτη στιγμή, μετά την 11η Ιουνίου επέδειξαν την αλληλεγγύη τους, είναι η αναγνώριση του οχτάμηνου αγώνα να παραμείνει ζωντανή η φωνή του ιστορικού σταθμού. Μάλιστα, στην επιστολή της προς την ΕΡΑ, η Πανηπειρωτική κάνει ειδική αναφορά στο «πείσμα» των εργαζόμενων απολυμένων να κρατήσουν ανοιχτή τη φωνή της τοπικής κοινωνίας, κάτι που μέχρι σήμερα κατάφερε χάρη στη στήριξη των αλληλέγγυων φορέων και πολιτών. Στο σημείο αυτό υπάρχει πλήρης ταύτιση της Ηπειρώτικης Αποδημίας με το στόχο που η τοπική ΕΡΑ έθεσε από την πρώτη στιγμή του αγώνα να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και ο ιστορικός τοπικός σταθμός.
Την ερχόμενη Κυριακή, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το βραβείο για την ΕΡΑ Ιωαννίνων θα παραλάβει η προϊσταμένη του σταθμού μέχρι την 11η Ιουνίου Εύα Χατζηπαυλή. Ικανοποίηση προκάλεσε στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της τοπικής ΕΡΑ και της ΕΡΤ  και η απόφαση της Πανηπειρωτικής να μην επιτρέψει την κάλυψη της κυριακάτικης εκδήλωσης στην «Δημόσια Τηλεόραση». Να σημειωθεί, τέλος, ότι η ΕΡΑ Ιωαννίνων θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση της Πανηπειρωτικής.