Παπαδοπουλος Super Markets
Ψηφίζουμε για να μεταμορφώσουμε τα Γιάννενα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 08:29

1901583364.jpgΗ ομάδα διοργάνωσης του Ioannina Street Theater Festival συμμετέχει στο διαγωνισμό της Samsung «Launching People» με το εικαστικό project «Gradient: From Gray to Color Scale». Μετά από επιλογή της κριτικής επιτροπής, το project πέρασε στην τελική φάση του διαγωνισμού και βρίσκεται μεταξύ των πέντε φιναλίστ στην κατηγορία «Τέχνες και δημιουργικότητα», αποτελώντας τη μοναδική Γιαννιώτικη συμμετοχή.
Το project «Gradient: From Gray to Color Scale» θέλει να μεταμορφώσει την πόλη των Ιωαννίνων με μόνιμες και εφήμερες εικαστικές παρεμβάσεις σε δρόμους και βιτρίνες άδειων μαγαζιών. Graffiti, εκθέσεις, εγκαταστάσεις, video και sound installations θα αλλάξουν τη θέαση του αστικού τοπίου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για να υλοποιηθεί η ιδέα, μπορούν να ψηφίζουν μία φορά την ημέρα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://apps.facebook.com/launchingpeople-gr/project/texnh-sto-dhmosio-xwro